Cortex
Поени од реакции
3

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Многу ми се допаѓа начинот на кој ја доловуваш мултидимензионалноста на одредена концепција и во целост разбирам дека една проблематика и проблематиките збратимени во нуклеус со неа бараат повеќе простор за анализа, но овде мораме да бидеме практични.
    Ќе ги спојам темите поврзани со рационализмот, a за понатаму, мултидимензионалноста доловувај ја во истата тема, со нагласок на она кон кое постот алудира.
    Поздрав. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom