Recent Content by Ciganarija

 1. C

  Коронавирусот COVID 19 и дијаспората

  секој со свои видувања
 2. C

  Емиграција во Канада

  bravo
 3. C

  Viza za Germanija bez vozacka makedonska

  секако дека може
 4. C

  Емиграција во Канада

  zivotni se zatoa
 5. C

  Како се емигрира во Австралија и Нов Зеланд?

  kolku kosta vkupno za AUS aplikacija?
 6. C

  Македонци во Германија

  mozno e
 7. C

  Dobro vece,dobri ljudi

  македонска дијаспора - механичар од куманово
 8. C

  Емиграција во Канада

  и колку е вкупно од почеток до крај трошоци ?
 9. C

  Лондон - работа, живот, авантура

  брегзит пак е одложен до 31 јануари
 10. C

  ШТО ПО СТЕКНУВАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО ?

  3 prema 1 izdadeni prema odbieni
 11. C

  Лондон - работа, живот, авантура

  ваљда че го изласат
На врв Bottom