Charlton's latest activity

  • Charlton
    Албумот панини 365 моментално што е во продажба кај нас го собрав со два бокса купени и +- и размена па така мислам дека ќе е и овој...
  • Charlton
    некое инфо да не има за Нба албумот годинава дали же го има кај нас? Гледам во Србија и насекаде го има и како новост покрај 5 сликички...
На врв Bottom