Трофеи освоени од boki pp11

 1. 7
  Доделено: 11 октомври 2018

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 2. 2
  Доделено: 21 септември 2018

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 1
  Доделено: 10 септември 2018

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.