Трофеи освоени од bohrid

 1. 5
  Доделено: 11 мај 2019

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 2. 7
  Доделено: 10 февруари 2017

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 3. 25
  Доделено: 21 декември 2016

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 4. 2
  Доделено: 22 јануари 2015

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 5. 15
  Доделено: 18 октомври 2014

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 6. 1
  Доделено: 18 октомври 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.