Последната активност на Black Knight

 1. Black Knight одговори на темата Фан клуб: Куманово.

  Брат коју ситуацију да искористи, на што да гу искористи, да се фрљив паре и па нема ништо да добиемо, сс овкв амбициозан Работнички...

  21 ноември 2017 во 01:47
 2. На Black Knight му/ѝ се допаѓа мислењето на imnot40 во темата Фан клуб: Куманово.

  Kako sto kaza ja, kude nas nikoj nema da dojde

  21 ноември 2017 во 01:38
 3. Black Knight одговори на темата Payday 2 мислења и совети.

  Како бе топ, и ја ја имам, не ми е јасно кој е selling point-от на играва, шо е тоа што други игри го немаат подобро, аркадна е, нема...

  20 ноември 2017 во 01:32
 4. Black Knight одговори на темата Фан клуб: Куманово.

  Ако садиш краставице сс капетана, наебаја си гу инстантно :D

  20 ноември 2017 во 00:59
 5. На Black Knight му/ѝ се допаѓа мислењето на imnot40 во темата Фан клуб: Куманово.

  11 kapetan kako i obicno...

  20 ноември 2017 во 00:57
 6. На Black Knight му/ѝ се допаѓа мислењето на bb[noone] во темата Фан клуб: Куманово.

  од 1 до 10 колку нема врска постов?

  20 ноември 2017 во 00:57
 7. На Black Knight му/ѝ се допаѓа мислењето на TheRiddleR во темата Фан клуб: Куманово.

  Нека га донасав, одличан борбен играч беше. Не најбоље на његову позицију, али мислу дека е добра опција. Гарантирам дека би сакаја да...

  18 ноември 2017 во 21:16
 8. На Black Knight му/ѝ се допаѓа мислењето на TheRiddleR во темата Фан клуб: Куманово.

  Нек фаќа автобус Николовски накуде Куманово, днска не играја, Соколи су комплетан распад систем, странци веќ напуштав. Пораз од Шкупи...

  18 ноември 2017 во 21:16
 9. На Black Knight му/ѝ се допаѓа мислењето на Sasa Ilic во темата Фан клуб: Куманово.

  Што очекуете затегнуе гу славну Богоев, исто ке се деси и сс Фени, пошто нели фабрика ги е у распад, ама за њим криво ми е, а за овија...

  18 ноември 2017 во 21:16
 10. Black Knight одговори на темата Фан клуб: Куманово.

  Мишковиќ дабл-дабл против нас, зимај га назад док може хаха Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

  18 ноември 2017 во 18:05