Трофеи освоени од biba

 1. 1
  Доделено: 8 февруари 2019

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.

 2. 25
  Доделено: 8 февруари 2019

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 3. 15
  Доделено: 8 февруари 2019

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.