Трофеи освоени од barselona123

 1. 20
  Доделено: 4 декември 2018

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.

 2. 15
  Доделено: 2 август 2018

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 3. 25
  Доделено: 2 август 2018

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 4. 10
  Доделено: 7 март 2018

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!

 5. 10
  Доделено: 7 февруари 2018

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 6. 15
  Доделено: 5 февруари 2018

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 7. 7
  Доделено: 27 октомври 2015

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 8. 2
  Доделено: 3 август 2015

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 9. 5
  Доделено: 3 август 2015

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 10. 1
  Доделено: 3 август 2015

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.