Членови кои Avenger99 ги следи

 1. Agda Beata

  (A)
  • Мислења
   5.111
  • Поени од реакции
   13.740
  • Поени
   205
 2. Blondi

  • Мислења
   1.313
  • Поени од реакции
   2.415
  • Поени
   175
 3. blue ladybug

  • Мислења
   5.141
  • Поени од реакции
   11.768
  • Поени
   205
 4. Dumbledore

  Професор
  • Мислења
   5.549
  • Поени од реакции
   4.983
  • Поени
   205
 5. Jagod4e

  • Мислења
   1.332
  • Поени од реакции
   2.011
  • Поени
   175
 6. kjara

  Самовилата од село Кушкундалево
  • Мислења
   666
  • Поени од реакции
   1.424
  • Поени
   155
 7. MAJA 345

  • Мислења
   3.624
  • Поени од реакции
   11.089
  • Поени
   205
 8. Malcolm van den Сабаховић

  • Мислења
   5.853
  • Поени од реакции
   11.857
  • Поени
   205
 9. marinetti

  • Мислења
   4.412
  • Поени од реакции
   6.589
  • Поени
   205
 10. milja

  од Srbija
  • Мислења
   83
  • Поени од реакции
   116
  • Поени
   25
 11. Torte Mobile

  Модератор 33
  • Мислења
   6.734
  • Поени од реакции
   1.674
  • Поени
   205
 12. Бенто

  • Мислења
   277
  • Поени од реакции
   148
  • Поени
   50
 13. Мaријанела

  • Мислења
   603
  • Поени од реакции
   1.807
  • Поени
   155
 14. Мачорка

  Shining Star of Paektu Mountain
  • Мислења
   1.937
  • Поени од реакции
   12.529
  • Поени
   175
На врв Bottom