Recent Content by Audiofil

 1. A

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  https://www.facebook.com/mirakdmc/videos/548928606534981/
 2. A

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  https://report24.news/prof-bhakdi-erlaeutert-hintergruende-covid-impfung-und-beschleunigtes-krebswachstum/
 3. A

  Пожар во Тетовскиот Ковид центар, 15+ мртви

  https://infomax.mk/wp/%d0%bfyk%d0%b0-%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%b5%d1%93%d1%83-%d0%b4-%d1%83-%d0%b8-%d0%b8-%d1%81%d0%b4cm-%d1%82%d0%b5%d1%83%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%84%d0%b8/?fbclid=IwAR1HpS8xx0sGNvftmieLq-kHEiQ_5SHQghpt_aMK6_5h4WVAjg6n5ka-Mqw
 4. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  Бранко ќе си ја постигне целта односно моќно алиби за одржување на конгрес за смена на Заев поради дебаклот на изборите.
 5. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  Овој пазар се виде од авион дека ќе се случи.И на двајцата им одговара да го шутнат СДСШ од Куманово.Максим ќе добие градоначалничка функција благодарение на гласовите од ДПНЕ а за возврат Максим ќе стане дел од коалицијата на ДПНЕ за престојните парламентарни избори.Истиот пазар очекувам да се...
 6. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  Бидејки е на нож и со Бранко и со Хари ќе видиш како ќе фрла дрва и камења по СДСШ доколку на нареден конгрес го шутнат црпнатиот од претседателското место.
 7. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  https://info7.news/2021/10/21/mashinski-inzhener-od-skopje-so-maestralen-tekst-gi-demaskirashe-megalomanskite-vetuvana-koi-kandidatite-im-gi-davaat-na-graganite/?fbclid=IwAR2Sw_oYWcqIPUt10bbAckgFqImIz7on3uLEz91LP_t7DVlL8TTQHidnLbM
 8. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  https://www.youtube.com/watch?v=CzeybruIL7s
 9. A

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  https://infomax.mk/wp/%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%be%d1%88%d0%b8%d0%be%d1%82-%d0%ba%d0%be%d1%88%d0%bcap-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b0/?fbclid=IwAR26DuLep3vCG9tVcDealQe5kUChjPMQt2BkVyuv2-vTvY3JlrVvITcpStE
 10. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  https://faktor.mk/janchev-kje-mu-pomogneme-na-zaev-protiv-mickoski
 11. A

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  https://infomax.mk/wp/%d0%b7%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b0-26-%d0%b2ak%d1%86%d0%b8%d0%bd%d0%b8pa%d0%bd%d0%b8-%d0%bfa%d1%86%d0%b8e%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d0%bfo%d1%87%d0%b8%d0%bdaa-%d0%be/?fbclid=IwAR3wKVkcVb82_qYcPW5bK6jcLxH1j93UpXc6wtzwjdFH1Ee-kID0S1Ap5TU
 12. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  Глумат дека се нервозни само пред тв додека надвор заедно јадат и пијат.Погледни ги двете фотографии погоре што ги поставив.Ако јас за тебе зборам се и сешто негативно јавно на тв нема никскви шанси после избори да седнам и пијам кафе со тебе бидејки си ми непријател.
 13. A

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  https://m.facebook.com/photo.php?fbid=598323951599717&id=100042663522285&set=pcb.598308594934586&source=48 1634669986 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=598315404933905&id=100042663522285&set=a.121787962586654&source=57
 14. A

  Lyoness

  Јас ќе надополнам дека во последните 3 месеци од сите производи што ги купив од алиекспрес само оние евтините до кај 4 или 5 долари cashback ги има регистрирано како трансакции додека оние над 40 или 50 долари ниедна не беше регистрирана иако и за евтините и за поскапите производи прво се...
 15. A

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Ќе го прашам Менгеле како ќе стави забрана во маркет Сарај и маркет Кипер.Ако има мадиња тоа да го направи ќе стапне со една нога во гроб но ако му се случи дебакл на локалниве го чека уште поголем на предвремените парламентарни избори.И во краен случај со војска и полиција да чува ред по...
На врв Bottom