Recent Content by Apple

 1. Apple

  ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

  Дали работи iMessage na iPhone?
 2. Apple

  Mobelix (Мобеликс)

  http://www.mobelix.com.mk/mk/chesto-postavuvani-prashanja Дали стварно може да се плати со картичка кај овие?
 3. Apple

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Наредна недела ќе носам документи за происход. Отприлика од ваши искуства колку се чека за ова?
 4. Apple

  Фетиш?

  Дали е фетиш, сакам пример цајкан во униформа и лисици? :D
 5. Apple

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Во кратки црти, ќе го озаконат происходот. Точно се дефинира врз која основа се издава, максимално чекање на происход ќе биде 1 месец т.е нема веќе разлекување. Ќе постои можност за жалба, и во суштина кога се поднесува за државјанство нема повеќе пинг понг дај ми на ти плус документи туку...
 6. Apple

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Би сакал да им се заблагодарам на сите кои дискутираат во оваа тема. Буквално се во детали е објаснето. Си ги собрав изводите за со предок, и понеделник би требало да ги пуштам на посредникот за да ја потера работата. Ќе видиме што ќе донесе иднината.
 7. Apple

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  една работа ме буни. Имаш добиено происход и подоцна ти бараат дополнителни документи?
 8. Apple

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Благодарам за одговорот. Дали може да ми препорачате некој човек од Скопје кој брка вскви процедури т.е посредува?
 9. Apple

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дечки едно прашање. Прадедо ми е роден 1913 година на истокот од Македонија. Од ома штп разбрав може да се поднесе за происход врз база на предок, и има шанси да се добие позитивен одговор врз основа на тоа. Дали реално имам шанси за ова? Мислење? Читав дека Бугсрија во тоа време сите ги...
 10. Apple

  А1 Македонија (VIP)

  За Samsung S9, S9+ Овозможено е Volte. Актививација преку контакт центар
 11. Apple

  A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Не е готова страната... фалат продукти. Ќе ја средат деновиве очигледно се брза. Пакетите ги има во документите за актуелна понуда.
 12. Apple

  A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Според тебе да, но во реалност и те како ќе се сменат работите. Веќе се сменети, а новините во прво време се нудат преку теле-продажба таму каде што има достапност. Секако во твоите постови е 95% паметување без аргументи. Некако многу го мразиш Вип а никако да преминеш на друг оператор. Why is...
 13. Apple

  A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Шириш дезинформации како и секогаш. Ако незнаеш, не плукај без потреба. Ова е еден од неколкуте пакети што ќе се објават. И да ребрендингот ќе биде многу поскоро од 14ти. Ќе има и промо пакети што ќе се нудат за тие што се eligible за оптика
 14. Apple

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  Од кога е ова?Сигурен си дека е неограничен?Не ми е логично да го нема на веб ова.
На врв Bottom