AmstaffBen's latest activity

 • AmstaffBen
  AmstaffBen одговори на темата Папагали (општи дискусии).
  Права маза е сега , касниш малку со одговорот , но сепак фала.
  • IMG_20190901_164730.jpg
 • AmstaffBen
  AmstaffBen одговори на темата Папагали (општи дискусии).
  Еве помина 1 недела во привикнување , му ја оставив вчера вратичката отворена ама нема желба да излегува надвор , еве веќе еден ден стои...
 • AmstaffBen
  AmstaffBen одговори на темата Папагали (општи дискусии).
  Поскапени се тигриците сега , јас земав од петшоп за 500 денари. И да обрнав внимание на тоа млад папагал земав 2 месеци има , сега сме...
 • AmstaffBen
  AmstaffBen одговори на темата Папагали (општи дискусии).
  Во план сум да купам тигрица и би ве замолил за помош , да ми кажете што се е потребно и колку пари би било?
На врв Bottom