Recent Content by Alexija

 1. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да ! Чим ни дават влез во Бг, ќе одите ќе си завршите најбитната работа ! А за назад, ако нашите не укинат карантин и вонредна(иако не верувам) ќе потпишете за враќање 14 дена карантин дома и тоа е !!!! Нека ви е со среќа дечки ! Дај боже официјално да имаме само убави вести ! Се изначекавме...
 2. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Значи во понеделник ќе знаеме официјално. Ајде дај боже, за тие што имате за подигање укази после 1ви Јуни да си завршите работа !!!!
 3. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Каде прочита таква информација ?
 4. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И јас цело време го мислам тоа. Но на граница нема како да докажеме...
 5. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Со какви документи поднесе наново ?
 6. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ајде не биди песимист, ќе се забрзаат работите ќе видите :)
 7. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ајде бе бегај со солзи се смеам. Најмногу сакам кога има вакви членови овде. Не влечат од негативни мисли :P:P:love:
 8. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Уште од утре термин ? Нее можно малку чудно. Изледа ги вратиле термините. @palekrstic ?
 9. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Со какви документи си ? Зошто мислиш дека ќе биде негативно? Немој така.
 10. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да да. Јас со татко ми бев во исти ден интервју и само 15 минути разлика во час. Па промената на статусите ни се менуваше различно. Така да секој случај си е индивидуален, не значи дека отказ ќе добие! Со среќа на сите денес и ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ ВЧЕРАШНИ УКАЗИ !
 11. A

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честитки !!!! Која година месец интервју?
На врв Bottom