Recent Content by Afro Samurai

 1. Afro Samurai

  Тешка вода и деутериум

  главен проблем е неутронскиот флукс...али пострашен е овој со топењево...пошо сметаат дека низ целата "комора" низ ѕидовите треба да има (течен или тврд) разладувач кој ќе се менува со брзина од 10 cm/s....ќе треба многу бргу да кружи...
 2. Afro Samurai

  Машински Факултет

  јас сега ќе бидам втора година на машински...оваа година најмногу девојчиња имаше на Енергетика и Екологија и Индустриско Инженерство и Менаџмент....
 3. Afro Samurai

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  немој лептокарија...олимпик бич и неа пори се подобри места...
 4. Afro Samurai

  Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

  фали фали...фали некој да мава шамари за чат-пат да ги симне на земја малце...од 3-0 да направат 3-5 :D
 5. Afro Samurai

  Катче за инспирација - мудри/поучни/мотивирачки текстови

  When something bad happens, it's okay to sit down and cry, feel bad, regret, mourn and do everything else...but remember that the life goes on...so you better get up, suck it up, and keep on runnin'.
 6. Afro Samurai

  Три работи кои ви фалат во животот

  Пари , Време, Мотивација
 7. Afro Samurai

  Како се ослободувате од бесот?

  cigara i Bob Marli...
 8. Afro Samurai

  ...On a rainy day...

  Kafe, cigari, otvori prozor od kaj so nema da vrne...and enjoy the sound....
 9. Afro Samurai

  Со кого ви е најслатко кафето?

  So drugar mi...pienjeto kafe nasabajle mi se najubavite,najmirnite i najtivkite 15 minuti vo denot + so licnost koja ja cenam...
 10. Afro Samurai

  Фер и не-фер плеј

  A Roy Keane? Roy Keane : "If You Don't Get The Ball...Get the Player!!" :)
 11. Afro Samurai

  Вашиот хит на денот

  :vozbud:
 12. Afro Samurai

  Моменти од детството што ќе ги паметите

  Koga mi ja kupija prvata kolicka Ferrari Modena... Koga me fukna konj u glava... Koga vidov Ford Mustang za prv pat...
 13. Afro Samurai

  Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

  You know you wanna hit that booty... I want too....
 14. Afro Samurai

  Глупави закони

  како не...ова е жива глупост...и шо...ако го пријави нема да го казнат а?..
 15. Afro Samurai

  Хероите на нашето време

  Michael Moore Al Gore Bill McKibben Huang Ming Првиот го ценам заради храброста со која успева да ја извади вистината на виделина... Останатите тројца поради нивната борба против загадувањето и глобалното затоплување
На врв Bottom