#Влијателни Кајганџии :)

 1. -={K-O-R-U-N}=-

  Wanna play a game?, Машко, 30, од Скопје
  Мислења:
  13.046
  Допаѓања:
  3.292
  Поени од трофеи:
  205
 2. .Sky.

  ♫ Модератор ♫, Машко, од На Венера
  Мислења:
  6.591
  Допаѓања:
  7.023
  Поени од трофеи:
  205
 3. Acid

  Администратор, Машко, 31, од Скопје
  Мислења:
  33.233
  Допаѓања:
  25.233
  Поени од трофеи:
  205
 4. Agda Beata

  (A)
  Мислења:
  4.279
  Допаѓања:
  11.552
  Поени од трофеи:
  205
 5. AlternativeF

  госпожата од втори, Женско
  Мислења:
  4.269
  Допаѓања:
  5.751
  Поени од трофеи:
  205
 6. Apokalipto

  (М), Машко
  Мислења:
  15.600
  Допаѓања:
  2.566
  Поени од трофеи:
  205
 7. A__

  Супер модератор
  Мислења:
  3.249
  Допаѓања:
  178
  Поени од трофеи:
  140
 8. Bidikov

  Server guru, Машко
  Мислења:
  2.641
  Допаѓања:
  447
  Поени од трофеи:
  130
 9. blue ladybug

  Фанг ловер, Женско, од Некаде над виножитото...
  Мислења:
  5.099
  Допаѓања:
  11.592
  Поени од трофеи:
  205
 10. Branchez

  Punctum vivimus, Машко, од سكوبيه
  Мислења:
  4.890
  Допаѓања:
  8.440
  Поени од трофеи:
  205
 11. CafeDelMar

  Luminance, Женско, од Во земјата на магијата
  Мислења:
  5.943
  Допаѓања:
  11.282
  Поени од трофеи:
  205
 12. Colt Willcox

  Љамче-Бутин Фанс, Машко, од Новак
  Мислења:
  25.064
  Допаѓања:
  38.810
  Поени од трофеи:
  205
 13. Crazy in Love

  Here's looking at you kid., Женско, од Некаде далеку...
  Мислења:
  23.800
  Допаѓања:
  25.293
  Поени од трофеи:
  205
 14. DaniBMW

  1 + 1 = 10
  Мислења:
  17.194
  Допаѓања:
  35.048
  Поени од трофеи:
  205
 15. Doc Holliday

  Модератор, Машко
  Мислења:
  4.890
  Допаѓања:
  3.786
  Поени од трофеи:
  205
 16. Dzish

  Мислења:
  13.997
  Допаѓања:
  2.655
  Поени од трофеи:
  205
 17. Erich Zann

  Модератор, Машко, 25
  Мислења:
  13.468
  Допаѓања:
  28.196
  Поени од трофеи:
  205
 18. G@rfielD

  Модератор, Машко, 25
  Мислења:
  9.854
  Допаѓања:
  5.522
  Поени од трофеи:
  205
 19. Hurin

  Pokerface bastard, Машко, од Meowschwitz
  Мислења:
  7.274
  Допаѓања:
  10.718
  Поени од трофеи:
  205
 20. Ilumious

  Патник, педер, поет, администратор, масон, Женско, 25, од Пустец
  Мислења:
  65.615
  Допаѓања:
  121.765
  Поени од трофеи:
  205
 21. King B

  Bears. Beets. Battlestar Galactica., Женско
  Мислења:
  1.797
  Допаѓања:
  4.073
  Поени од трофеи:
  175
 22. leandra

  Модератор
  Мислења:
  23.910
  Допаѓања:
  38.604
  Поени од трофеи:
  205
 23. Let 3

  Мислења:
  28.777
  Допаѓања:
  29.809
  Поени од трофеи:
  205
 24. LordDragonII

  Dr.Strangelove, Машко, од The Kingdom of Deyja
  Мислења:
  7.345
  Допаѓања:
  2.525
  Поени од трофеи:
  205
 25. Macedalien

  Вонземјански Администратор, Машко
  Мислења:
  10.260
  Допаѓања:
  301
  Поени од трофеи:
  160
 26. Magde.

  Модератор, Женско
  Мислења:
  5.653
  Допаѓања:
  3.651
  Поени од трофеи:
  205
 27. MARCELLO

  Модератор, 26
  Мислења:
  7.101
  Допаѓања:
  2.808
  Поени од трофеи:
  205
 28. Misirkov

  Модератор
  Мислења:
  11.495
  Допаѓања:
  1.465
  Поени од трофеи:
  205
 29. Miss Paranoia

  Модератор, Женско
  Мислења:
  1.813
  Допаѓања:
  4.307
  Поени од трофеи:
  175
 30. Peja989

  Супер модератор
  Мислења:
  22.511
  Допаѓања:
  51.215
  Поени од трофеи:
  205
 31. Raziel

  A proud spear of Gloomreign
  Мислења:
  2.283
  Допаѓања:
  4.640
  Поени од трофеи:
  175
 32. Red John

  .
  Мислења:
  8.112
  Допаѓања:
  18.509
  Поени од трофеи:
  205
 33. RickyLFC9

  Модератор, Машко, 22, од Скопје
  Мислења:
  16.622
  Допаѓања:
  33.136
  Поени од трофеи:
  205
 34. SaltNPepa

  Other's envy, owner's pride!!!, Женско, 25
  Мислења:
  1.569
  Допаѓања:
  2.092
  Поени од трофеи:
  175
 35. shumecha.tableta

  Модератор, Женско
  Мислења:
  2.412
  Допаѓања:
  12.338
  Поени од трофеи:
  175
 36. statusQuO

  Модератор, Машко
  Мислења:
  12.576
  Допаѓања:
  7.001
  Поени од трофеи:
  205
 37. Syn

  ^ Фабричка грешка
  Мислења:
  21.438
  Допаѓања:
  16.364
  Поени од трофеи:
  205
 38. The King of Clay

  Модератор, Машко
  Мислења:
  4.054
  Допаѓања:
  2.457
  Поени од трофеи:
  205
 39. the_kop

  Модератор
  Мислења:
  9.623
  Допаѓања:
  12.342
  Поени од трофеи:
  205
 40. Tomasino

  Per Aspera Ad Astra, Машко, од Битола
  Мислења:
  8.563
  Допаѓања:
  15.807
  Поени од трофеи:
  205
 41. Tonchie

  BATTERY +, Машко
  Мислења:
  11.620
  Допаѓања:
  3.653
  Поени од трофеи:
  205
 42. Torte Mobile

  Модератор, Машко, 31
  Мислења:
  6.253
  Допаѓања:
  1.430
  Поени од трофеи:
  205
 43. wot

  њ, Женско
  Мислења:
  16.191
  Допаѓања:
  23.472
  Поени од трофеи:
  205
 44. ЈуријАркадиевич

  Модератор, Машко, 25, од Скопје
  Мислења:
  497
  Допаѓања:
  1.012
  Поени од трофеи:
  155
 45. џимеј

  Модератор
  Мислења:
  8.965
  Допаѓања:
  15.776
  Поени од трофеи:
  205
 46. Атеист

  Дежурен Шаман, Машко, од Скопје
  Мислења:
  7.238
  Допаѓања:
  4.545
  Поени од трофеи:
  205
 47. Божино

  4815162342, Машко
  Мислења:
  8.034
  Допаѓања:
  11.555
  Поени од трофеи:
  205
 48. Вокерка

  Модератор
  Мислења:
  6.180
  Допаѓања:
  4.278
  Поени од трофеи:
  205
 49. Горан Маневски

  Модератор, Машко
  Мислења:
  319
  Допаѓања:
  154
  Поени од трофеи:
  90
 50. Донев

  Модератор, Машко
  Мислења:
  21.655
  Допаѓања:
  30.433
  Поени од трофеи:
  205
 51. КвикСилвер

  Модератор, Машко, од Haunted Hayride
  Мислења:
  4.399
  Допаѓања:
  5.395
  Поени од трофеи:
  205
 52. Клипче

  Модератор
  Мислења:
  9.901
  Допаѓања:
  22.671
  Поени од трофеи:
  205
 53. Комита Ултрас

  Ултрас Модератор, Машко, од Скопје
  Мислења:
  7.926
  Допаѓања:
  11.454
  Поени од трофеи:
  205
 54. Крусер

  Тотем Пума, 39
  Мислења:
  3.553
  Допаѓања:
  1.600
  Поени од трофеи:
  205
 55. Луси_Лу

  extreme, Женско
  Мислења:
  4.678
  Допаѓања:
  8.594
  Поени од трофеи:
  205
 56. Мистичен

  Човек, Машко
  Мислења:
  14.017
  Допаѓања:
  776
  Поени од трофеи:
  205
 57. Нuкола

  Е=mc2, Машко, од Охрид
  Мислења:
  4.307
  Допаѓања:
  10.933
  Поени од трофеи:
  205
 58. Овердрајв

  Модератор
  Мислења:
  4.254
  Допаѓања:
  563
  Поени од трофеи:
  180
 59. Олимпија

  Македонија во срцето!!!, Женско, 31
  Мислења:
  5.603
  Допаѓања:
  9.038
  Поени од трофеи:
  205
 60. Струмикс

  Еден...не го знаеш!, Машко, 39, од Струмица
  Мислења:
  13.776
  Допаѓања:
  3.255
  Поени од трофеи:
  205