Трофеи освоени од 3MZdravkovski

 1. 5
  Доделено: 14 март 2017

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 2. 7
  Доделено: 14 март 2017

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 3. 2
  Доделено: 10 март 2017

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 4. 1
  Доделено: 4 март 2017

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.