Последната активност на 3MZdravkovski

 1. 3MZdravkovski одговори на темата Федер Бау душеци - ИСКУСТВА.

  Ја не сум задоволен ич. Дормеото е закон. Не сакам комерцијала и реклами ама искрено од дормео подобар душек нема. Федер бау имам у...

  26 март 2017 во 20:36
 2. 3MZdravkovski одговори на темата Вашите омилени детски игри?.

  Жив, пупенка, комити и турци (оваа во село), зуски... Во зградата кај шо растев има 84 стана и замислете шо беше тоа... Сега кога одам...

  26 март 2017 во 20:32
 3. На 3MZdravkovski му/ѝ се допаѓа мислењето на Let 3 во темата Редовна војска повторно?.

  Македонија е пред банкрот со позајмици за Скопје 2014

  26 март 2017 во 20:28
 4. 3MZdravkovski одговори на темата Редовна војска повторно?.

  Како бе банкрот нели сме трета економија у светот? Така барем кажа ваа со гштите

  26 март 2017 во 20:28
 5. На 3MZdravkovski му/ѝ се допаѓа мислењето на smihajlo во темата Драга Кајгана (виртуелен дневник).

  ДК Во врска со моменталнава ситуација во земјава имам некој чуден оптимизам. Си викам кога ќе стигнеш до дното можеш да идеш само нагоре.

  26 март 2017 во 11:39
 6. 3MZdravkovski одговори на темата Колку често и за што најчесто се карате со партнерот?.

  За начинот на воспитување на децата... Ја терам по лабаво, жена ми сака по правила

  24 март 2017 во 21:50
 7. 3MZdravkovski одговори на темата Која ви е омилена земја?.

  Сум бил во многу земји, Русија ми е топ (мислам на Москва), би сакал да одам во Аргентина

  24 март 2017 во 21:47
 8. 3MZdravkovski одговори на темата Криминалци и криминални групи во МК.

  Албанци нема во Велес, тие од селата маваат у казино по цел ден и ја неам сознанија дека дилаат освен можеби нешто лајт трафче или сл....

  23 март 2017 во 07:32
 9. 3MZdravkovski одговори на темата Криминалци и криминални групи во МК.

  Не дека се искоренети далеку од тоа,тие меѓу себе се требат и по природен пат ги снемува, туку мене ми е чудна релацијата помеѓу овие...

  22 март 2017 во 19:45
 10. 3MZdravkovski одговори на темата Криминалци и криминални групи во МК.

  Во Велес освен политички криминал нема поинаков, но не знам кој е поопасен

  21 март 2017 во 22:58
 11. 3MZdravkovski одговори на темата Иницијатива за закон за забрана на финансирање на невладини организации, од НАДВОРЕШНИ спонзори.

  Сорос е зло, ама и вие латас, мирка, миленко, јанко и остали се бетер. Барем да зимаа пари од сорос арно, ама вие лапаат наши пари...

  21 март 2017 во 16:27
 12. 3MZdravkovski одговори на темата Криминалци и криминални групи во МК.

  А Велес? Кој го држи

  21 март 2017 во 16:23
 13. 3MZdravkovski одговори на темата Проституција во форма на новинарство.

  Апсолутно... Грујо го нема сител е тука, зајко го нема телма зборува во негово име... Се е по кур. Кенкаа, плачеа, маваа и пцуеа од А1за...

  20 март 2017
 14. 3MZdravkovski одговори на темата Проституција во форма на новинарство.

  Мене ме болибтоа шо они не се ништо повеќе од нас, луѓето кој имаме други професии па да бидат заштитени итн. Ако навредиш циган ништо...

  20 март 2017
 15. 3MZdravkovski одговори на темата Проституција во форма на новинарство.

  Брату ни ја никако не само вести туку и македонски канали (освен ескобар на телма).

  20 март 2017