Recent Content by курајбер

 1. К

  Фан клуб: Милан

  Бенасер беше скроз солиден, исто и Круниќ и тоа не само во споредба со Кеси и Биља кои мамата ќе и ја ебеа на утакмицана, туку општо ок изиграа во рамки на тоа што се двајцата. Утакмицана е веч виџено со Јуве, ние као играме они као не знаат кај се и на крај Дибала со еден потег решава, фората...
 2. К

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Не е лоша туку баш е реална. Лошо е што ве вадеа на референдум со ветувања за Берлин и Виена, а ви ги дадоа Пешкопеја и Владичин Хан.
 3. К

  Serie A 2019/2020

  Скази ли пушта
 4. К

  Фан клуб: Милан

  Само за логиката што ја користи заслужува да биде на клупа.
 5. К

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Ете едниот може е од тие православните албанци на ДУИ , а другиот да си е масрманга. Зошто да се проблематизира инклузивноста
 6. К

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Во тоа време се правеше филм дека му се вадат оковите на народот и како репресивна мерка, ја симнаа заедно со таа за алкохолот . Прост шаблон се пратеше, засеруваш нешто сериозно- пушташ цигари пушење, засеруваш нешто позериозно- даваш алкохол 24, правиш епохален скандал- ставаш бројчаник што...
 7. К

  Фан клуб: Милан

  Ќе се засилувале зимава... со еден од Ругани и Демирал .
 8. К

  Фан клуб: Милан

  Греота Кастиљехо, баш беше расположен денес. Многу трчање бара системов, се надевам дека нема да клапнат во 65 минута. Со трчање и малце повеќе контренцација можат да тепаат .
 9. К

  Фан клуб: Милан

  Раде Круниќ е стартер, не паничете , тука е и Кастиљехо
 10. К

  Фан клуб: Милан

  Така де, не да прдат на курови секое коло
 11. К

  Фан клуб: Милан

  Дали два успешни паса има Пакета на утакмицава. Тодор Хернандез денес е прав Лука Антонини
 12. К

  Фан клуб: Милан

  Вчера Газидис спомнал нешто за купување поискусен фудбалер што би бил како лидер на оваа екипа. Too little too late се вика ова, откако ја посраа сезоната уште непочната и крајната цел ја направија само теоретски изводлива, сега апанзас да носат некој да глуми шериф е скроз непотребно...
 13. К

  "Заборавени" играчи

  Моментално да ти играл во Монтереј виртуозов
 14. К

  Фан клуб: Милан

  Сите фудбалери купени од Фасоне и Мирабели треба да се пуштат бесплатно да си одат , без оштета без ништо.
 15. К

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Удар по удар за граџанството се редат. После Менада еве и ова дувло на сида и гонореа го пееја попови
На врв Bottom