Recent Content by Шмекерот

 1. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  Моментално се уписите.
 2. Шмекерот

  Драга Кајгана

  Бејб...мир! Среќен сум за тебе ако си вљубена. Јас како претставник од Бечката школа потполно те разбирам. Дојдов само да ти бакнам рака и...песничево за тебе. http://www.youtube.com/watch?v=KTPVknKu95M
 3. Шмекерот

  Драга Кајгана

  Хејб бејб.... Како си бејб ? :cool: Знам бејб...тоа е. Како виното. Што постаро толку побаво :) Но јас не дојдов да се фалам, само сум на поминување на по еден шмек од нога. Види бејб...никогаш не те заборавив и нема. Ти ми беше голем удел во животот и ти на некој начин ме созреа. Работите...
 4. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  Здраво форумџии. Редовно да ве известам за уписите по руски јазик во „ХЕРЦ“. Уписите се во тек. Доколку има некој заинтересиран, нека пише. Цената месечно е 1200 денари. Па, повелете :)
 5. Шмекерот

  Драга Кајгана

  Драга...го нема оној шмек као порано. Не си истата ти, драга! Или јебем ли га...животов си носи свои периоди! Но, ме нема или ме има во срце те носам јас. Твојот...Шмек.
 6. Шмекерот

  Драга Кајгана

  Бејб :cool: Ќе бидам краток бејб. Извини што ме немаше. Битно. Жив сум, здрав сум и што е најважно шмекови фрчат! :) Поздрав до стара гарда форумџии како и до новите форумџии млади моми и момци коишто слушам во голем број ги има! Наскоро ќе се читаме почесто. Шмек ;) --- надополнето: Sep 20...
 7. Шмекерот

  Колку време треба за да ве засака некој?

  Коментарот е за восхитување. Шмек :cool:
 8. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  Друже веќе е почнат курсот и веќе идеме напред. Три часа се одржани. Доколку сакаш да се вклучиш ако сакаш може прво да ти одржам приватни часови за да го одржам текот. И таман кога ќе стигнеме до материјалот до кадешто се дечкиве може да продолжиш у група! Ако си заинтересиран пиши ми приватна...
 9. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  Дај ми запалка на руски е Дај зажигалку. А спичка повеќе се употребува во бугарскиот што значи ќибрит.
 10. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  Алоо деечкооо :) Прочитај поубаво :) Па зар јас сум луд на оваа сиромашна маса да акнувам цена 1200 од два часа :) Дечко...два часа неделно. Тоа се 8 часа месечно = 1200 денари :)[COLOR="Silver"]
 11. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  Хехехе привет Стоичков :) Всё нормально, всё в порјадке. У тебја? :) Ну, что делаешь, надо учитьсја. Но, если честно говорим, с русскими девушками не надо говорить вообште. С ними преовладајут только говор тела и говор глаза :)
 12. Шмекерот

  Курс по руски јазик!

  И уште едно потсетување за уписите по руски јазик. Школо за странски јазици ХЕРЦ. - Уписите се ВО ТЕК. Траат до 31ви Јануари.
 13. Шмекерот

  Лапање

  Добро што темата не ти е ЕБЕЊЕ. Ќе беше у поголема фрка! Слушај сеа мали. Без многу филозофии. Искочи со девојчето, разговарај со неа на повеќе теми, ако можеш засмејувај ја. Испрати ја до дома и клише јебига ама тогаш пољуби ја. Доколку не можеш сето ова да го следиш и ако си потемпераментен...
 14. Шмекерот

  Непристоен предлог ...

  Хех...луѓето особено на овие простори педери стануваат за една вечер за 1000000 долари па жената нема да си ја дадат!
На врв Bottom