Членови кои Шмекерот ги следи

 1. ***РЕНАТА***

  Brave
  • Мислења
   865
  • Поени од реакции
   28
  • Поени
   0
 2. *LittLe heart*

  *најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
  • Мислења
   751
  • Поени од реакции
   289
  • Поени
   110
 3. *OSS*

  Commentless.
  • Мислења
   818
  • Поени од реакции
   45
  • Поени
   0
 4. Ag0rA

  NEBO666
  • Мислења
   1.667
  • Поени од реакции
   59
  • Поени
   0
 5. alex-st

  • Мислења
   5.366
  • Поени од реакции
   803
  • Поени
   205
 6. Ankica

  • Мислења
   609
  • Поени од реакции
   41
  • Поени
   0
 7. Apokalipto

  Tredici
  • Мислења
   15.580
  • Поени од реакции
   2.581
  • Поени
   205
 8. B. Boop

  Princ: Најозбилна...
  • Мислења
   1.302
  • Поени од реакции
   260
  • Поени
   130
 9. Bavarecot

  Доле Влада !!! од Скопје
  • Мислења
   2.813
  • Поени од реакции
   355
  • Поени
   130
 10. bebush

  Portable Heater од Скопје
  • Мислења
   4.468
  • Поени од реакции
   5.165
  • Поени
   205
 11. Bidikov

  Server guru
  • Мислења
   2.676
  • Поени од реакции
   656
  • Поени
   150
 12. BiG_kIsS

  You talk too much... Let me shut you up 31
  • Мислења
   3.400
  • Поени од реакции
   2.921
  • Поени
   205
 13. BliND

  Raptus regaliter... 23
  • Мислења
   3.964
  • Поени од реакции
   361
  • Поени
   0
 14. Buterfly

  *Just Fabulous* од Flower
  • Мислења
   4.616
  • Поени од реакции
   114
  • Поени
   140
 15. By Me

  BLAH.... 30
  • Мислења
   1.121
  • Поени од реакции
   29
  • Поени
   0
 16. CafeDelMar

  • Мислења
   6.462
  • Поени од реакции
   14.586
  • Поени
   205
 17. Chombe_United

  Да ми бричите ташаците!
  • Мислења
   8.810
  • Поени од реакции
   451
  • Поени
   0
 18. Crazy in Love

  Here's looking at you kid. од Некаде далеку...
  • Мислења
   23.810
  • Поени од реакции
   25.404
  • Поени
   205
 19. david_91

  30
  • Мислења
   104
  • Поени од реакции
   4
  • Поени
   0
 20. Drama Queen

  Sky Catcher 30
  • Мислења
   1.739
  • Поени од реакции
   64
  • Поени
   110
 21. D_17

  30
  • Мислења
   258
  • Поени од реакции
   9
  • Поени
   65
 22. Emma

  Supergirl.
  • Мислења
   3.045
  • Поени од реакции
   157
  • Поени
   140
 23. Esobar

  Македонија над СЕ !
  • Мислења
   4.895
  • Поени од реакции
   453
  • Поени
   160
 24. Fortune

  шодаенешчо
  • Мислења
   12.495
  • Поени од реакции
   183
  • Поени
   0
 25. G@rfielD

  Модератор 29
  • Мислења
   10.579
  • Поени од реакции
   8.914
  • Поени
   205
 26. GoD.HateUSaLL

  Фар акрос д диштанс
  • Мислења
   8.265
  • Поени од реакции
   8.231
  • Поени
   205
 27. GrouchoMarx

  Мочко
  • Мислења
   2.906
  • Поени од реакции
   469
  • Поени
   130
 28. Il Chino

  • Мислења
   8.493
  • Поени од реакции
   308
  • Поени
   160
 29. Ilumious

  Патник, педер, поет, администратор, масон 30 од Пустец
  • Мислења
   84.192
  • Поени од реакции
   195.438
  • Поени
   205
 30. katence1111

  • Мислења
   251
  • Поени од реакции
   15
  • Поени
   65
На врв Bottom