Recent Content by ХХЛ

 1. Х

  Емиграција во Канада

  Извини ама не се согласувам со твоето мислење, нашето дно има и подрум ама го пробиваме и него:icon_lol::(:ROFLMAO::(:D
 2. Х

  Емиграција во Канада

  Каде и да си само во МК да не си !!!!!!!!!!!!! Канада е добра да, АМА ако земаш добри пари, НАД 2500 месечно ( сам/а ) Еднособен стан - 1500 дол Интернет кабловска тел - 200 дол Паркинг - 70 - 100 дол Осигурување за кола месечо, за нов возач, плус каква кола возиш... околу - 250-300 долари...
 3. Х

  Правна помош и совети

  Тоа било градено пред 40+ години Нивната куќа ограда се 10+ години постари од нашата куќа, тие први си обележале до каде е нивно Никаков проблем немало 40+ години е сега да ќе бараат пари Значи објектот е 30м2 ‘‘влезен‘‘ кај нив во двор, а уствари до ограда сме им. Сега може да бараат колку ќе...
 4. Х

  Правна помош и совети

  Имам куќа на село направена пред 35 години Е сега по новите мерења, влезено било во дворот кај комшиите 25-30 м2 А тие имаат постара куќа и оградата ја имаат 10 години пред ние да почнеме да ја градиме куќата, ние сме до нивната огграда не внатре и никогаш не сме имале проблеми во врска со тоа...
На врв Bottom