Стев's latest activity

 • Стев
  Стев одговори на темата Kajgana Shop (shop.kajgana.com).
  Немам некој специфики, ама би било супер експанзија на понудата за алат за електрика, метал, дрво и камен/бетон...
 • Стев
  Стев одговори на темата Kajgana Shop (shop.kajgana.com).
  Не е предлог....повеќеќе како....преференца.... Би било фино да апдејтувате селекција....барем на алати
 • Стев
  Второ сечење. Времето беше лоше кога ги сликав а немав прилика се уште во природно светло. Еве ги подобрите ствари Главно -јаспис(или...
  • 20210501_182449.jpg
  • 20210501_182611.jpg
  • 20210501_182826.jpg
  • 20210501_182830.jpg
  • 20210501_182837.jpg
  • 20210501_182901.jpg
  • 20210501_182923.jpg
 • Стев
  Ако ти треба било што од ексвизитна пијачка, види по алкотеките(ленинова, 2 на свети климент охридски(една до споменикот, друга до...
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Shhhhhh Ancient Chinese Secret
 • Стев
  Стев реагираше на објавата на Beric Dondarrion во темата Џорџ Флојд со Хаха Хаха.
  Не се занимавам со тоа дали си во право, само сакам да ти кажам дека тој кому му се обраќаш е стварно последниот член од форумов, кому...
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Пакистан(хиндукуш). Ако викаш индија, тоа опфаќа се до доле. Кушанците иако ги викаат (х)индуси заради хиндукуш за жал не се ни целосно...
 • Стев
  Стев реагираше на објавата на callejón de la muerte во темата Џорџ Флојд со Хаха Хаха.
  Нема вистинска или лажна, кинезите употребувале ракети со боеви глави полнети со барут и оловни кугли (шрапнел) 800 години пред Фау-2...
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Кина се поделила повеќе од неколку пати, и била освоена повеќе од неколку пати... 1619380606 Едно добро не го прави лошото да исчезне...
 • Стев
  Стев реагираше на објавата на teneke во темата Џорџ Флојд со Хаха Хаха.
  Основа на денешната цивилизација, посебно 21 век, се фијат валутите и печатењето пари. Тоа е кинески изум.
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Северна африка нон стоп била под влијание. Индија од другата страна многу малце врска имала додека не се пронашло долниот пат на...
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Владеењето на кина не ни било ни глобално реално. Биле освоени од страна на монголи(најголемата империја икад до тогаш). Неколку долги...
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Првата вистинска ракета за воена цел е V2. Пред тоа имало базуки, каќуши и чадобациачи .Што имале кинезите е огномет што зажал не им...
 • Стев
  Стев одговори на темата Џорџ Флојд.
  Паприус, антикилера е часовник, и имаме стакло фала многу. И доста ги браниш берик. Они требаа да направат Secure Contain Protect од тоа...
 • Стев
  Стев реагираше на објавата на jamajka во темата Џорџ Флојд со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Имаат пари, кои се на основа на малтене робовладетелско опшстество, купија ПР експерти да најдат некаква си работа што не е измислена и...
На врв Bottom