Recent Content by СрбоЛегенда

 1. СрбоЛегенда

  Почна создавањето на голема Албанија!?

  Целата листа вришти од албански топоними.
 2. СрбоЛегенда

  Проблематични навивачи на Трибините(криминалци)

  Dana 22.10.2011. godine,ubijen je nas drug Ivan Perovic-GROBI,a sa njim i nasa poslednja nada da ce jug ponovo biti jedinstven. Nakon toga navijacka grupa 'Anti-Romi' odlucila je da prestane sa svojim organizovanim delovanjem. Ne mozemo da se pomirimo sa cinjenicom da visemesecni sukobi na...
 3. СрбоЛегенда

  World of Warcraft: Mists of Pandaria

  Нова класа , Монк. Фала богу од одамна престанав да играм.
 4. СрбоЛегенда

  МекКејн: Путин треба да биде нервозен заради смртта на Гадафи

  Допуна, СССР ќе влезел во сојуз со Германија ако ги добиел Босфор,Дарданели, Цариград од Турција и мислам Бугарија. На Адолфчо не му штимало тоа.
 5. СрбоЛегенда

  МекКејн: Путин треба да биде нервозен заради смртта на Гадафи

  Исврустрирани од иживувања/обезглавувања на заробеници,самоубиствени напади низ Русија можда? Демократија според кој стандард? Бомбардирања на земји насекаде низ светот пошо така ти текнало е демократија? Јебала вас демократија и либерализам.
 6. СрбоЛегенда

  МекКејн: Путин треба да биде нервозен заради смртта на Гадафи

  Како немаат никаква врска кога ги кријат, ги облекуваат, ги снабдуваат? Нема невиност , само одредени нивоа на вина.
 7. СрбоЛегенда

  МекКејн: Путин треба да биде нервозен заради смртта на Гадафи

  У Дебар. Намерно и систематско убивање на штетници е должност кога веќе ти си им дал независност а тие пак бараат повеќе, или не прочита дека втората чеченска војна они сами ја започнаа?
 8. СрбоЛегенда

  МекКејн: Путин треба да биде нервозен заради смртта на Гадафи

  Тигар и Кралски Тигар најдобри? Немој вака куме . --- надополнето: Oct 22, 2011 6:45 PM --- Чеченија доби независнот. Чеченија сама ја провоцираше втората војна. Убивање цивили? Колатерална штета ете ти демократски одговор.Та преку стојко ако убива новинари и така тие се ѓубре од луѓе...
 9. СрбоЛегенда

  Препораки за игри

  Dawn of War сите. Speehs Mehrine.
 10. СрбоЛегенда

  Моамер Гадафи убиен!

 11. СрбоЛегенда

  Колку деца би сакале да имате?

  Колку ми дозволува џебот.
 12. СрбоЛегенда

  Графити и Тетоважи

  Напиздија другарче од Нерези, ќе го шкрта. Врз негов графит бил :icon_mrgr:
 13. СрбоЛегенда

  Моамер Гадафи убиен!

  Gaddafi lives in death.
На врв Bottom