Recent Content by Ровад

 1. Ровад

  Покер

  Мислам дека не може,мораш прво да закачиш пари на Skrill па потоа од таму да ги ставиш на покер сајтот на кој сакаш да играш.
 2. Ровад

  Покер

  Прво се извинувам за цитатот стар речиси една година. Ме интересира дали овој метод на неплаќање данок сеуште е опција пошто знам дека сакаа да донесат некој закон со кој УЈП ќе има директен увид во сите банкарски сметки,во тој закон нешто посебно се спомнуваа приходи од странство?? Во минатото...
 3. Ровад

  Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

  Фала на одговорот,но јас веке ги порачав од купикнига каде што го продаваат Rider-Waite-Smith шпилот.Овие овде на линкот како што разгледав го имаат само шпилот од Марсеј.
 4. Ровад

  Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

  Фала на одговорите.Ќе ги нарачам онлајн ми се гледа како најдобра варијанта а гледам дека имаат и тарот карти.Јас сакав пред се да ја нарачам "777 и други кабалистички списи" поради тоа што ме интересира кабалата и таротот,но морам да признаам дека сум тотален почетник и лаик,така да не би ми...
 5. Ровад

  Феноменот Бруно Гренинг

  Јас влегов во подфорумов да си побарам некој добар филм и случајно во документарци ја видов темава.Мислам дека за овој филм се говореше во Na rubu znanosti уште во 2007-2008 година,така да не е баш нешто нов.Речиси сум сигурен дека станува збор за истиот документарец.Побарав по нетот и најдов...
 6. Ровад

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Проблемот ми беше што никако не успевав да го изберам Payoneer како опција.Но мислам дека конечно успеав да ја поправам и одглавам работата.Се надевам дека нема да имам проблеми со Payoneer пошто немам работено со нив до сега.
 7. Ровад

  Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

  Здраво! Ме интересира каде кај нас можат да се купат тарот карти по можност Rider-Waite-Smith шпилот и ме интересира во кои книжари можат да се набават книгите на Кроули за чии преводи претпоставувам се "виновни" луѓето што пишуваат на оваа тема и на темата за Телема,па затоа и се обраќам...
 8. Ровад

  PayPal (официјална тема)

  Најпрвин здраво! Имам страна на креатор на Patreon и имам некаков ситен кеш таму,би можел да ја разработам и да заработувам една просечна македонска плата но имам проблем со payout-от.Patreon како опции за исплаќање нуди избор помеѓу два начина Payoneer или PayPal.Јас пробав да ја изберам првата...
 9. Ровад

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Здраво! Ме интересира дали од овде некој имал искуство со Patreon.Јас имам страна таму како креатор и заработувам некој ситни пари месечно.Имам чувство дека со добра реклама можам да ја разработам и да правам некои си 300 и кусур долари месечно,но заглавив со вадењето на кешот.Ако некој е упатен...
На врв Bottom