Recent Content by Ренџи

 1. Р

  Договор со градежна фирма

  Само стопанска работи така, другите работат како што викаш ти
 2. Р

  Договор со градежна фирма

  Работата е што ти им даваш веќе предмер со сите пропозиции за куќата, што и колку вреди и колку е работна рака за секое посебно. Не е дека туку така ти даваат пари. Е сега работата е што јас не сакам се да правам со таа една фирма, сакам само карабина а со другите пари дали со други фирми или...
 3. Р

  Купи куќа-купи стан (v.2 - Купи куќа за млади)

  Поднел некој? 1569081194 Многу си чекал. Па после неколку месеци истекува валидноста на документите. 1569081407 за градење на куќа зема?
 4. Р

  Договор со градежна фирма

  Здраво. Пробав да аплицирам за купи куќа купи стан, и ги имам сите документи, но договорот со градежната фирма ми го вратија. Бидејќи пишуваше само работна рака на него а не цела сума на куќата, а договор ми е со фирмата само за карабина. Е сега вака прашањето е доколку пишеме во договорот дека...
На врв Bottom