Recent Content by НеоН

 1. НеоН

  Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

  Да, мада не верувам да е до другиот кабел, иначе кога ќе го приклучам за Wi-FI да има, немам интернет на компјутерот, а воедно и Wi-FI нема :D
 2. НеоН

  Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

  Истото е . Зар пак е модемов проблем, веќе 3 пат се расипува..:mad:
 3. НеоН

  Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

  Имам проблем со интернетов, значи кога кабелот од интернет ми е ставен во копјутер, интернетот е одличен, а ако го ставам во модемот за да фаќам и Wi-Fi , едноставно нема, се ми функционираше до пред недела дена, од тогаш наваму не сака, што би можело да биде проблемот?
 4. НеоН

  Пазарете се тука!

  Имам Lg l3 410 verizone, донесен е од Америка, каде би можел да го продадам, овде не може да се користи.
 5. НеоН

  Дрекслмајер

  Да, 20 работни дена, иначе храната и превозот ги плаќа општина Кавадарци, немој да мислите дека фирмата се грижи за нас.. Да братче, таму кај шо сум бели влакна од косата ке ти испаднат, сите мислат така и зборуваат, а усвари нај мачни души сме, не ми се зборува...Јуни месец барав во...
 6. НеоН

  Дрекслмајер

  Замисли :). Ами ред чекање каде е?
 7. НеоН

  Дрекслмајер

  Еве јас како вработен ке ти одговорам, се работи во три смени, прва смена почнува во 6 часот наутро, завршува во 14 попладне, втора почнува во 14 завршува во 22 часот, а трета од 22 часот до 6 часот сабајле. Пауза се вкупно во тек на едно работно време имаш пола саат, односно првата пауза е по...
 8. НеоН

  Дрекслмајер

  Не знам што не ти е јасно тебе пријателе, до сега 3ца дипломирани информатичари ми минале низ рака во фирмава ( а замисли јас со средно техничко ;)) . Друго, никој не рекол дека не сака да работи фасади, туку за тоа време шо го поминав во тој занает, единствено занаетот ми остана, една "твоја"...
 9. НеоН

  Дрекслмајер

  Многу прашина се кренало брејј, од лепач на плакати до дете со прстот во уста што останало ме направија. Иначе не сум ниту џокер ниту сум па во процедура...На моиве години моментално немам друг избор, секако таа плата за гледање семејство е далеку од доволна..Во фирмата кој го бива има простор...
 10. НеоН

  Дрекслмајер

  Да ви каже бацко ви нешто околу фирмата, мрчатори имало секогаш и ке има. Околу саботите, фирмата има побарувачка од Мерцедес да произведува 600 инсталации дневно, е сега шо е финтата околу тоа. Таа бројка на инсталациии е жива смеа ако ние имаме обучен кадар, но како шо може да видите, секој...
 11. НеоН

  Нудам работа во кафич

  Тешете се, во Велес претежно земаат 100че дневница + 10% од прометот, а прометот е тиња .
 12. НеоН

  Велес

  Строго кај Попето, и немате гајле. :D
На врв Bottom