Recent Content by Немирлика

 1. Немирлика

  Хоџкинов Синдром

  Хочкниовиот лимфом, уште позната како Хочкинова болест, е вид на лимфом кој всушност претставува рак на белите крвни клетки наречени лимфоцити. Таа е именувана по Томас Хочкин, кој прв ги опишал аномалиите во работата на лимфниот систем во 1832 година.Лимфомот Хочкин се карактеризира со уредено...
 2. Немирлика

  Најтажни филмови кои ги имате гледано?

  Еден од најтажните филмови кои ги имам гледано... Не верувам дека "Пијанист" некој не го гледал (ама кој не го гледал обавезно да го изгледа!) И овој филм е во врска со Холокаустот, правен е врз основа на вистински настан Можам само да кажам дека- има сцени од кои кожата ќе ви се наежи ! :(
 3. Немирлика

  Матура

  Хаха .. не ми е толку до парите колку шо ми е онака, за лична сатисфакција :) А и кој ти ги дава тие 200 евра ? Извини, ама ако за тебе 200 евра не се многу, за некој друг во државава тие претставуваат една цела плата.
 4. Немирлика

  Матура

  И јас сум на медицина во Скопје од наесен. Вкупниот успех ми е 99,34% ! Ако имам среќа и во државна квота би требало да влезам :)
 5. Немирлика

  Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

  House микс, во балкански стил (со труби) .. Знае некој наслов од вакво нешто? Пс. НЕ е таа песна од Кирил Џајковски и Есма!
 6. Немирлика

  The Sims 3

  Да, ама мислам дека не можеш да ја апдејтираш .. Лани ја имав дома слегнато играта, ја играв без проблем, но кога и дадов update , се ми се зезна :(
 7. Немирлика

  ДЕЛНИЧНО БУДЕЊЕ НА ГРАДОТ

  Еден од нашите најдобри современи поети :)
 8. Немирлика

  ДЕЛНИЧНО БУДЕЊЕ НА ГРАДОТ

  ДЕЛНИЧНО БУДЕЊЕ НА ГРАДОТ Наутро, катаутро, вријавец, по улиците, се запоточува река од луѓе, отспани, недоспани, зловолни, шеговити, гладни, појадени, намирисани, небричени, добродушни, немиени, потстрижани, болни, куци, мамурни, брзоплети, тажни, кашличави, песнопојци, доодени, Па...
 9. Немирлика

  Дали некој фрлил магија врз вас?

  Јас сум си цел живот малерозна :D Ама не верувам во магии, бајачки и сл. глупости... Вистинскиот Христијанин не треба да верува во вакви работи.
 10. Немирлика

  Презиме - моето, твоето или двете?

  Заклучок: Не стапувајте никогаш во брак и скратете се од "презиме"-макиве :P
 11. Немирлика

  Матура

  Хах... ако е точен клучот, убаво сум си ја суредила матурава... :( (((((
 12. Немирлика

  Подарок за членот над Вас

  може Pamela Anderson :D ?
 13. Немирлика

  Подарок за членот над Вас

  Бирај си по твој вкус ... :D
 14. Немирлика

  Матура

  Да, и мене ме интересира истото .. Колку бода отприлика требаат за да влезеш во било која квота? А колку ти требаат за влез во државна квота?
На врв Bottom