Калипсо

Потпис

„Првото убиство на сопствената душа е - неверието во Божеството. Атеизмот е философија на очајот, бессилна желба да се овековечи земскиот живот, философија што се претвора во грутка омраза спрема Бога. Атеизмот е недоследен. Ако е човекот осуден на смрт, тој треба да ги испита сите возможности таа казна да ја избегне.“ (Архимандрит Рафаил - Карелин )

Заследени членови

Следачи

На врв Bottom