Recent Content by Калараш

 1. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  https://www.youtube.com/watch?v=GjOjLMPL_2E
 2. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Мислев тој што најавил тука.. како може Комити да не одат на РКВ :)
 3. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Хаха, тој што најавил сигурно бил Жаре или Благород.. глупости јаки..
 4. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Нов француз :)
 5. Калараш

  Фан Клуб: Вардар

  Со среќа нека му е на Никола. Бајо најави уште 2-3 нови имиња, па да видиме.
 6. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  50к се веќе во Вардар!
 7. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Играч кој не беше кадарен да се дигне на шут како прав десен бек!
 8. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Гурбиндо заминува. Прашање на време е само кога ќе биде ова официјално..
 9. Калараш

  Фан Клуб: Вардар

  Пеев ваков таков, ама без него задњиве 2 текми сме очај.
 10. Калараш

  Фан Клуб: Вардар

  Какви тешки гостувања. Овој Вардар има проблем само со себе. Тешко гостување во Велешта беше пред неколку години, денес пожешко е на Маџари него таму. Симов бре луѓе... Кој е тој Симов? Го слушам денес збори пола на српски пола на македонски јазик.. Човекот го одмара Керим, а го игра Љама на...
 11. Калараш

  Фан Клуб: Вардар

  Ова или е местенка или стварно врска немаат, трето нема!
 12. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  50к и Гурбиндо заминува! ⏳
 13. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Столе малку треба сам со себе да се кара.
 14. Калараш

  Фан клуб - РК Вардар

  Сосема солидно издание на вардарци. На крај Гаџа избрза, али ајде, имаше желба. Ме изненади денес Куни Мораес, топ... Њокаси ќе бидат супер засилувања каков Гурбиндо.. уште еден среден бек да можеме да земеме и топ сме. Тото феноменален со Томовски!
 15. Калараш

  Фан Клуб: Вардар

  Еве ви го Петејчук
На врв Bottom