Калараш's latest activity

 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на dembel123 во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Брату па и не си 100% у право дека Комити неможат ништо да направат... И за помали работи во минатото летале вилици и се копале гробови...
 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на Дим4е во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Нека ги тагне некој Комити на фејс. Апла незаинтересирано, освен акцијата за стадионот никаков притисок према овие што не буткаат во...
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Нашиот тренер пред да биде ангажиран, се нудеше на ФК Кадино... тука е се јасно за него!
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Како и што се очекуваше пред стартот на пролетниот дел, единствена надеж ќе ни биде да ја тепаме дома Беласица и да идеме у Велес по три...
 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на pi-lif во темата Фан клуб - РК Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ајде, извадивме гз. Тоа е најважно. Три работи: 1. Аљуш веќе не го рецкаат ни 2%. На тајмаут Столе се шета наоколу, Тимур оди се кара со...
 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на Simev во темата Фан клуб - РК Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  И ај сега најискрено , без намера за пљукање по Кизиќ , покажа ли нешто против мизерна екипа како Минчолург ?? НИШТО !!! Неколку одбрани...
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан клуб - РК Вардар.
  Еве го Кизиќ на дело
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  А овој Јовков што се замислува, некое менаџериште? Нека иде таму у партија и нека ќути.
 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на Simev во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Колку и да е гаден и одбивен сељаков мене ми беше смешно што душа му вадеше и го убиваше у поим оној дивиот и прост Акраповиќ што беше...
 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Хаха Хаха.
  Кисс
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Ќе ни пуштел овој, ќе ни пуштел оној... нека играат мушки, па што биде нека биде!
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Сериозен ли си дека слога нас ќе ни дадеше бодови ако игравме пред крај ?
 • Калараш
  Калараш реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Хаха Хаха.
  Се усра Георг на крајот. Исто и Фичо Петковски, како стара баба отиде во таа контрата при крајот. Штета голема, требаше да дојдеме до 3...
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Имаме топ 3 следни утакмици за нас. Мислам дека со сите овие ни лежи да играме.
 • Калараш
  Калараш одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Штета, но мора да ги дигнеме малку. Вака да играат секој меч до крај.
На врв Bottom