Recent Content by Гонвар

 1. Г

  Драга Кајгана

  Не се понашајте ко секс и граѓанки. Малце е излитено, малце глупаво, малце неефективно, малце смешно, а и покрај сè ова, малце ми иде на нерви, па здравиот разум би диктирал дека е најдобро за сите да престанете. Еве, толку сум фин што ќе ви предложам друга серија за идиотско перење мозок, само...
 2. Г

  Одржан втор конгрес на магија во Скопје + писмо до јавноста

  Можда не ви обрнуваат внимание зашто магионичарски трикови се актуелни колку Мајами Вајс. А јас порадо би гледал Мајами Вајс него ова.
 3. Г

  Кога треба да се креира потомство?

  Од лаички социо-економски муабети, на лаички филозофски муабети. Ме интересира каква е таа „себичност“ на неоставање потомство? Себичност во однос на кого? Недетето? Партнерот? Општеството? ВМРО?
 4. Г

  Кој е најефтин факултет?

  Така така, помагајте на вакви преваранти, па кога ќе ни ја лупнат рампата пак, циганите пцујте ги.
 5. Г

  Почина Нил Армстронг

  Умре човеков, а уште не стигнавме до технологија што може да му ги измери мудата. Почивај во мир, голем човеку. А на вас, проста конспиративна рајо, само Олдрин ви е лекот.
 6. Г

  Зошто светот оди по ѓаволите ?

  За оние кои викаат „светот не е променет, луѓето се“, мислам дека со „светот“ се мислеше на луѓето. :coffee:
 7. Г

  Зошто светот оди по ѓаволите ?

  А као претходно имало култура, дисциплина и почит? Дајте бе еднаш барем елаборирајте ја квази носталгијата.
 8. Г

  Некролог во два дневни весници за помошникот Хитлер!

  Ама Латас е уредник! Сигурно ова е некоја порака од Латас, предупредување до Евреите. :O Хес бил повеќе будала него Нацист, get your shit straight.
 9. Г

  Дали би простиле неверство?

  Исто така и теоретски си слободна и индивидуална, и практично не си налетала на правото манипулативно копиле.
 10. Г

  Реинкарнација

  Типче со „уникатна индивидуа“ комплекс, што само го потврди со твојот следен пост. Типче кое е уплашено од животот и смртта до толку што решило да им се придружи на други исплашени типчиња во тешењето дека пак ќе има нешто (рај, пекол, реинкарнација, што и да е), ама ќе се држи до поставување...
 11. Г

  Парфеми

  Добро бе, јас сум единствен маж што никогаш не ставил Armani Code? I roll like this:
 12. Г

  Дали би простиле неверство?

  Така така, во себе барај си ја вината, па уште ако е доволно паметен да го насети тоа и да го изманипулира, гарантирано е дека ќе ја најдеш вината во себе. Па додека фраерот прави ршум наоколу, ти ќе го следиш како понизно, верно, несигурно во себе кученце, искрено верувајќи дека го заслужуваш...
 13. Г

  Колку вистина има во астрологијата/хороскопот?

  Охооо, христијанка што се занимава со пагански хокус покус. Ќе ти суди свети Перо, девојко. :(
 14. Г

  Колку вистина има во астрологијата/хороскопот?

  Еве еден професионален астролог, еден од вишите волшебници во кои се крстите.
 15. Г

  Сапиосексуалност

  Баби и жаби: нештосексуалност како термин се користи во оној, најопшт контекст - хетеро, хомо, би, а. Се друго се филии, фетиши, специфични преференци. Ако пак се преправаме дека „сапиосексуалност“ е валидна одредница, тогаш кои се паралелните? Мишкасексуалност? БМВсексуалност? Мачосексуалност...
На врв Bottom