Recent Content by Гербер

  1. Г

    SAX & DJ - Igor Sax И Dalibor Dadoff DJ

    Помеѓу сите лисја и мокри улици добро е што една ваква урбана комбинација ке може да го подобри саботното расположение . Интересна новост која вреди да се слушне и те остава да уживаш....... Одамна ги немаше во Скопје и штета би било да се пропуштат звуците на саксофонот како играат низ добрата...
На врв Bottom