Recent Content by Вилинско коњче

 1. Вилинско коњче

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Драга моја безимена, Со право си почетник, млада и во љубовта ќе ти се случат уште многу среќни но и тажни мигови ... Ти другар ти - не го сакаш ... не го вели тоа ... кажи чуствуваш пеперутки за него ... а всушност и тој не те сака тебе ... затоа и не е со тебе ... е со друга ... може си...
 2. Вилинско коњче

  Дали би простиле неверство?

  се зависи ... има и тема ... дали би простиле неверство ... погледни ја ... таму можеш да најдеш добар совет
 3. Вилинско коњче

  Facesitting

  Интересно ... нема да ми смета тоа да го правам .... т.е да му седам на саканиот ... така .... :back:
 4. Вилинско коњче

  Прашање до девојките: Какви знаци му испраќате на момчето кое ви се допаѓа?

  Го гледам во очи - веројатно сум проѕирна ... и му обрнувам многу внимание
 5. Вилинско коњче

  Пирсинг

  Во средно - на стерилен начин као си направив пирс на папок (луда работа) ... ми загнои и неможев да го носам подолго од една недела Сега би ставила пирс на папок по втор пат - ама овој пат кај професионалец
 6. Вилинско коњче

  Што за вас открива фризурата која најчесто ја носите?

  Ова сум јас - според горенаведеното Права и долга коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Коњско опавче - Ако често го носите значи дека сте силна и стабилна личност, сакате брз и страстен секс, и...
 7. Вилинско коњче

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Драга Кате, Многу често мажите (иако не е врзано ова само за мажите) незнаат како да и раскинат на девојка - па едноставно се губат ... тоа зборува за нивната домашна култура и воспитување, тоа зборува за неговиот став дека го мрзи да се објаснува со тебе или се плаши дека ќе има кавга па...
 8. Вилинско коњче

  Што е смислата на постоењето?

  Според мене, поентата на постоењето е да го унапредиме светот во позитивна смисла на зборот - секој според своите потенцијали и можности ... некој повеќе - некој помалку За мене најголемата поента е љубовта и чуството на исполнетост поради истата ... и секако плодот на љубовта .... децата...
 9. Вилинско коњче

  Раскинување или не? Ако замине на одредено време (5-6 месеци)

  Ќе го чекам - зошто да не ... :back:
 10. Вилинско коњче

  Кој е виновен за нашите грешки?

  Нема друго - сами сме си криви за ризиците, постапките Дали се грешки или правилни одлуки ... времето ќе покаже Грешки ќе бидат ако така мислиме и исто така ќе бидат оправдани постапки ако така чуствуваме Не е убаво да се префрла бесот, лутината, комплексите и фрустрациите на другиот ...
 11. Вилинско коњче

  Вечерва овде, без тебе...

  Надополна ... МОЖЕБИ ... Надополна .... ТЕШКО ...
 12. Вилинско коњче

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

  Некогаш такви глупости трескам - ееее - ветив - демек нов лист така се вртело .... туку ај со Господ напред :back: П.С. Инаку денес е 14 март ... скоро една година по таа моја "одлучна" изјава .... ццццц ....:pipi:
 13. Вилинско коњче

  Што научивте од последната врска во која бевте?

  Убави работи Од последната врска научив и тоа сега радо го практикувам - да преспивам попладне - да станувам рано - да одам во театар, музеј и изложби, читам книги - да ја сменам шемата кремска - да одам на кеј и во парк - да почнам да се проучувам и спознавам себе си ... за да...
 14. Вилинско коњче

  Со што да исчистам флека од сперма од задното седиште?

  Параглајдерче, Убаво ти рече еден наш кајганџија ... научи ја девојка ти да ја голта спермата :vozbud:
На врв Bottom