Recent Content by Ѓорѓи Н.

 1. Ѓ

  Влада на РМ

  Ќе ја увидат грешката, па ќе се извинат што ги малтретираат дотичниве. Дежурни за судење се Србите, нели? Дури и кога бранат своја територија.
 2. Ѓ

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  Знам кој го притвори Санадер. Но, „долга е раката на длабоката држава“. Не гледаш сега како вмровците не смеат да зборуваат за Груевски? Апла се гледа дека некој невидлив ги кажува работите. Не гледаш ВМРО ДПМНЕ колку е умртвено? Промена на име помина без револуција. Судски процеси, закани...
 3. Ѓ

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  Не сум баш убеден дека Санадер е осуден (само) за криминал, мислам дека има „позадински активности“. Како што е јасно зошто се направи цел план за прогон на Груевски, за да се намести Заев. ВИДОВМЕ.
 4. Ѓ

  Левица - Политичка партија

  Зависи во кој месец од 91 ќе е враќањето :)
 5. Ѓ

  Влада на РМ

  Тоа е приватен бизнис, не знам зошто му се мешаат.
 6. Ѓ

  Соживотот во Македонија

  Мислам дека многу лесно се превенира ова. Прво, релевантните политички субјекти да излезат со соопштение и да ги критикуваат и оградат од „своите“ што сториле такво нешто: навредливо скандирање или физички напади. Кај македонските партии го има тоа, можеби треба повеќе, ама, за жал, кај...
 7. Ѓ

  Левица - Политичка партија

  Изгледа дека не е далеку од вистината
 8. Ѓ

  Влада на РМ

  Од каде оваа информација? Небаре се 5-6 полицајци во Скопје.
 9. Ѓ

  Левица - Политичка партија

  Апасиев треба да се менува веќе, ќе стане антипатичен. Не може едно исто... треба на следно ниво да се искачи.
 10. Ѓ

  ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

  За СДСМ има големо значение во град Скопје, во Кичево, мислам Охрид, Куманово... Битола има 2-3000 алб. гласачи ако не се лажам, мислам дека и Крушево... се збираат гласови, особено што сега нема да е иста ситуација како во 2017. Тогаш СДСМ имаше „грант“ за власт, сега мислам дека нема. ВМРО...
 11. Ѓ

  ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

  За локалните, СДСМ пак ќе прави коалиција со ДУИ, а Мухамед Зекири ќе гласа за тој потег. :)
 12. Ѓ

  Соживотот во Македонија

  Поточно, „со посебни потреби“
 13. Ѓ

  Левица - Политичка партија

  Сé додека не поведат постапка за потписот на Никола Димитров врз меѓународен договор (преспански), а уставно овластен за тоа е претседателот на државата, нема да имам некое големо „мислење“ за Левица. Со шоу настапите на Апасиев се постигна ефектот, ама доволно е тоа.
 14. Ѓ

  Соживотот во Македонија

  Без разлика дали е знаме на друга држава (а е државно знаме на Р. Албанија), државата има знаме и треба да се користи САМО тоа. Плус, за општините се користи и знамето на општината. Останати знамиња може да се користат за приватни потреби, за културно уметнички друштва, за спортски манифестации...
 15. Ѓ

  Соживотот во Македонија

  Одамна го велам тоа, особено е погодно за „бадентерово мнозинство“ при гласање. Може да се декларира и како Турчин, Влав, Ром,...
На врв Bottom