- Член од
- 17 септември 2022
- Мислења
- 1.082
- Поени од реакции
- 2.602
Vlade, najnovio moderator na kajgana, borec za pravdina i red. Podrshka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај фала .Vlade, najnovio moderator na kajgana, borec za pravdina i red. Podrshka.
Фала за гласот, но, сепак, како што пиша ,,парва", јас сум ван игра пошто јас сум на фотографијата наместо да е моја. Без разлика. Јас гласав за тебе и за првиот со детето. А ти господине растураш со јаки фотографии алал ти вера!
И од вот фотографијата беше кул ама не гласав од принцип. Прво, беше клише. Второ, проба да ме ремети на сериозна тема каде на крајот тој испадна глуп. Трето, вот, после анализата на Сусаро толку се измести, шо колку шо можам да видам, за жал, не е вратен, туку напротив.
Кутро дете...
Автоматски споено мислење:
Иначе оваа ми ја одбележа 2023та. Прв пат пробав Хашиш а го купив во Хургада на плажа. После два дима одма зажалив.
Не излегов од соба до вечерта, се залепив за кревет, се загинав меѓу креветите, излегување на тераса беше предизвик - авантура. Пола си го вратив назад...
Прегледај го приврзокот 403653
Ме чека 12 саати работа, го немам јас тој луксуз да чекам некој. После ќе доцнам, па ќе ми се качуваат на глава зошто доцнам и така... Што е мое, мое е, си знам однапред.@Artemisia Vulgaris da pocekase barem da te proglasam za pobednik, ti vaka uste ne izmocana brzo brzo da ne ti ja zemi nekoj pobedata i da ti otvori tema
Ccccc znaci cel kef mi go poeba![]()
Ok, opravdano ko takaМе чека 12 саати работа, го немам јас тој луксуз да чекам некој. После ќе доцнам, па ќе ми се качуваат на глава зошто доцнам и така... Што е мое, мое е, си знам однапред.![]()
Кажи кој си и одма ургирам во следна прилика да победиш.![]()