Новогодишна Прослава 2024

• Креатор на темата Креатор на темата The Wild Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пре би му рекол да го избацат тој што не идел по сељачки места и не слушал сељачка музика. Најдете некоја селска биртија, фатете по некоја селска ороспија за вечерта некоја Мица Сигурица, оплескајте се за сите пари, разменете по некој бокс со локалните пијандури, нормално ќе го изедете затоа што сте група другари што барате кафана на форум, а на нив тоа им е секојдневие, ама нема врска, така се расте, од некаде мора да почнете. Ќе ви биде тоа вечер на животот, на внуците ќе им ги раскажувате дешавкиве.

Ако отидете по паметот на тој намазамиот, ќе стоите 5 саати у место, ќе ја слушате убедливо најглупата и најдосадна музика Екс Ју, нема ќоро женско да опипате, ќе завршите пред некоја бурекџилница и сабајле у 7 ќе гледаш утринска со твоите.

Млади сте да му ебам мајката, мислете малку со главата или све чичко ви треба да ви каже?

Јас пре би му рекол да го избацат тој што не идел по сељачки места и не слушал сељачка музика. Најдете некоја селска биртија, фатете по некоја селска ороспија за вечерта некоја Мица Сигурица, оплескајте се за сите пари, разменете по некој бокс со локалните пијандури, нормално ќе го изедете затоа што сте група другари што барате кафана на форум, а на нив тоа им е секојдневие, ама нема врска, така се расте, од некаде мора да почнете. Ќе ви биде тоа вечер на животот, на внуците ќе им ги раскажувате дешавкиве.

Ако отидете по паметот на тој намазамиот, ќе стоите 5 саати у место, ќе ја слушате убедливо најглупата и најдосадна музика Екс Ју, нема ќоро женско да опипате, ќе завршите пред некоја бурекџилница и сабајле у 7 ќе гледаш утринска со твоите.

Млади сте да му ебам мајката, мислете малку со главата или све чичко ви треба да ви каже?
Не ги чепкај децата бе, ќе завршат како лепотанот на профиланта кај тебе :icon_lol:

Нова Година најубаво се прославува на дневна журка. Навечер ми е клише. Од дома поубаво нема.

Нова Година најубаво се прославува на дневна журка. Навечер ми е клише. Од дома поубаво нема.
Дневна па ич не ми е филм да славам со оглед на тоа дека 99% од таквите забави ќе бидат пуни со директорчиња и менаџерчиња у обид и спонзоруши или пак втората варијанта со детска градинка 13-18 год. А ако мислиш денска за по дома кај некого, тоа секој викенд може да се направи. Не мора специјално нова година да се чека.

Дневна па ич не ми е филм да славам со оглед на тоа дека 99% од таквите забави ќе бидат пуни со директорчиња и менаџерчиња у обид и спонзоруши или пак втората варијанта со детска градинка 13-18 год. А ако мислиш денска за по дома кај некого, тоа секој викенд може да се направи. Не мора специјално нова година да се чека.
Секој со своите преференции.

Последниве години Нова Година дочекувам во кревет. :D

Преценета ми е целата фама околу тоа. Повеќе сакам да прославам пред или после таа вечер.

Млади се, крвта им врие, сакаат некое деколтенце да видат. Да има шемичка, шмекање малце, па здравје ако даде Господ, да се лапа некоја што повраќала руска салата до пред пола саат.

Мој совет е каде и да идете, тој сиромавиот да не го носите. Тој има лузерска аура, никој нема лапа поред него.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ја па викам тема за кајгана дочек на нова година оно ништо, мирисало на чајна на не знам што, дур имате осет за мирис добро е па и на што сака нека ви мириса. Мојов отапе после корона. Гледајте да не завршите на токсикологија само. Големо чудо Н. Година.

Ја па викам тема за кајгана дочек на нова година оно ништо, мирисало на чајна на не знам што, дур имате осет за мирис добро е па и на што сака нека ви мириса. Мојов отапе после корона. Гледајте да не завршите на токсикологија само. Големо чудо Н. Година.
Да не завршат на токсикологија од прејадување? Ете, едниот неќел да иде у кафани кај што се пуши и пие(јас такви кафани досеа не сум видел)... Најдобро е да не идат во кафана, туку во некоја слаткарница.

Оф топик, ќе му се врати мирисот, ама ништо нема да му мириса ко шо треба. Ќе имаш мака со тоа што ќе готвиш, оти доста продукти ќе му 'смрдат'.

Совет од чичо за децава, ако најдете за нова некоја што повраќа руска go for it, оти друга за нова нема ни да најдете. Уствари тоа се тие девојки кои ќе виткаат сарми но го користат тој еден ден во годината за да искочат. Само што немаат искуство во пиење и завршуваат во 00:00 саат во вц.

Пред едно десетина години јас така се заебав за нова. Славиме во еден скопски локал кај што другар беше шанкер. Ми вика бирај пичка да и пуштам пијачки во твое име.
2 hours later, другаров претерал со пијачките и оваа ја гледам ја дочекува новата во вц, ги вади пилешките прсти од уста, а другарка и ја држи косата.
Јас ја одбивам и оваа као навредена. 5мин подоцна другар користи прилика и завршува кај нејзе дома.

Ете, едниот неќел да иде у кафани кај што се пуши и пие(јас такви кафани досеа не сум видел)...
Ја сум видел. Ги викаат Ланч,бранч барови.

Да не завршат на токсикологија од прејадување? Ете, едниот неќел да иде у кафани кај што се пуши и пие(јас такви кафани досеа не сум видел)... Најдобро е да не идат во кафана, туку во некоја слаткарница.

Оф топик, ќе му се врати мирисот, ама ништо нема да му мириса ко шо треба. Ќе имаш мака со тоа што ќе готвиш, оти доста продукти ќе му 'смрдат'.

Во Лозница не се пуши инаку (само електронски мислам)

Во Лозница не се пуши инаку (само електронски мислам)
Јадеш и смрди како некој да се испосрал, подобро качак од пазар да пуши некој од тоа електронските гомна.

Мој совет е каде и да идете, тој сиромавиот да не го носите. Тој има лузерска аура, никој нема лапа поред него.
Обично обратно функционира тоа. Ќе дојде мадафакерот со рокнати 5 ракии од дома, без грам пари у џеб, ќе испие 10 туѓи пијачки и ќе ќари некоја опајдара која ќе го плати таксито и ќе најде место за рокање. Доека овие префриганиве шмекерчиња ќе останат со џин тоникот у рака, фенси цвикери со Рудолф рогови на нив, пуни очи туѓи гзови и цицки, празни раце, а некаде пре изутрина пуна рука сопствен курац пред спиење.

Е у продужение прочитав дека не бил сиромав туку едноставно скржав. Е тука го јаде друштвото.
Ќе дојде овој нервозен пошто веќе потрошил 2500 за учество, ќе наоѓа мани на сувиот и полупразен ордевер, ќе споредува цена на пијачки, ќе вика скапо џабе парите, ќе сее негативна енергија, не дај боже другиве да најдат комбинација, ќе ги одвраќа, седете кај ќе идете на друго место тука плативме, мене не ми се иде идете вие, каде бе у тоа диско скапо е, што ќе праиме таму... и овие пошто се другари ќе му праат кејф тука, комбинацијата ќе замине со некое друштво ко она погоре што го пишав, и овие ќе останат сабајле да јадат бурек у Силбо и да викаат па не беше лошо, ајде за стара нова боље ќе си пројдеме и со време да се организираме а не ко сеа у пет до дванаес. Секој со својот кур у рука и ајт на спиење сабајле треба да се јавуваш по телефони фала фала ајде ајде ќе биде годинава хехе здравје среќа и берикет само тоа е најбитно другото Господ ќе дае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom