Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Место било кој.
Да да баш место Де Брујне и Родри ќе влезе. :pos:

ПС не дека имам нешто против Салиба феноменален штопер еден од најдобрите во лигата али требаше да има уште еден од Нукасал со Сити најдобрата одбрана беа лани.

Во цениве многу често се губи инфлација и "ete se smeni fudbalot" тип на муабети, па добро е што некој направил ваква листа

1693464986844.png

Рио, машала, малце ме изненади, ама вредеше.

Шон Рајт Филипс???? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Верон каков флоп беше, па уште Челзи со цел памет пробаа да му дадат шансa и да фрлат пари :ROFLMAO:

Ди Мариа исто машала...

Шевченко беше "оригиналниот флоп" ама мислам со се што се случи од неговиот трансфер до сега, мислам дека е фер да се каже дека и не беше така лош од денешен аспект, не е ни во топ 3 најлоши трансфери на листава.

Изненадувачки Лукаку со скапи трансфери и во Јунајтед и во Челзи, ама се спаси да го нема на листава

Дефинитивно Шон Рајт Филипс се спаси што направил трансфер во ера пред твитер пошто од прееска ја гледам листава и се чудам :pos: :pos:

Иначе, кој е овој Ле Сауџ???? Гуглам нешто наводно во 1997 во Челзи напраил трансфер???? Па како вака??? Луѓе што гледаат фудбал од 2002 ми кажаа дека Челзи не постоел пред 2003 ??? И магично од 2003 почнале со купување на скапи и познати играчи??? Не знам, можда го смешале со Вернер, си личат белците, шо знам..

Оти Халанд, Винициус, Кејн зошто се лепоти се најдобри.

Реално и многу слаб состав имаат, дали два-три тројца се ПЛ калибар, другото втора лига.

Зошто не купуваат не знам, дали имаат некој финансиски проблеми. Кога беше Анчелоти фрлаа брдо пари ама од тие играчи еден не успеа.

Ќе им се извинат сега на Фулам дека згрешиле и идеме даље како ништо да не се случило.

Реално и многу слаб состав имаат, дали два-три тројца се ПЛ калибар, другото втора лига.

Зошто не купуваат не знам, дали имаат некој финансиски проблеми. Кога беше Анчелоти фрлаа брдо пари ама од тие играчи еден не успеа.
Баш затоа сега немаат пари многу мртви играчи купуваа Џејмс, Ивоби итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom