Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
И кој е тој мултипликатор што е различен во споредба со дискриминација по која било друга основа?"маргинализирани заедници''
И кој е тој мултипликатор што е различен во споредба со дискриминација по која било друга основа?"маргинализирани заедници''
Е па тие истите капки ги подржуваат ваквите фрикови, сега нека издржат.Абе тие ги укинаа ангелите на Викторија Сикрет, па за ова.
Се се, ама кога некој ме убедува дека некој носорог од 150 кила, со мрсна коса и кожа, е поубав од капки како: Candice Swanepoel, Adriana Lima, Karlie Kloss, Ambrosio, Lais Ribeiro...ми доаѓа да му ја залепам една преку светила на лице место.
Наместо да гледаш лепотици, ќе гледаш тушници
Ти гарантирам дека транс жената едно милион пати повеќе се „замарала“ во споредба со депилирањето и чупањето на цис жените.Значи жениве се изопрале по одење на депилации спа центри,оделе на фитнес,гладувале,само за да бидат избрани за најубава жена,за на крајот круната да им ја земи дебел црн маж,кој воопшто не се замарал?Кај е бе логиката во светов,се се мрдна.
Пошто нели не може рака да се крева врз нив кутриете тие недопирливи. Не може да се критикува, не може да се заканува, не може да се преречат или одбијат. Буквално систем на касти.И кој е тој мултипликатор што е различен во споредба со дискриминација по која било друга основа?
Оти не е жена, туку хируршки модифициран муж,Ти гарантирам дека транс жената едно милион пати повеќе се „замарала“ во споредба со депилирањето и чупањето на цис жените.
Не, работата е дојдена до закани,страв или кеш, инаку не постои нормален во главата што може да го поддржи ова.Е па тие истите капки ги подржуваат ваквите фрикови, сега нека издржат.
Ова важи за кој било родов идентитет, не само оној на транс луѓето. Дури и твојот родов идентитет е заштитен со тој закон.Пошто нели не може рака да се крева врз нив кутриете тие недопирливи. Не може да се критикува, не може да се заканува, не може да се преречат или одбијат. Буквално систем на касти.
Автоматски споено мислење:
Па нормално кога е маж, и му растат влакна како на врколак.Ти гарантирам дека транс жената едно милион пати повеќе се „замарала“ во споредба со депилирањето и чупањето на цис жените.
Не постои родов идентитет. Не постојат родови. Постои само ДНКА и раѓање и чудаци што не се согласувват т.е. кукаат како пизди за внимание и пари да бидат нешто што не се а мислат дека се. Згора на тоа, лицемерието е дека треба да имам „родов идентитет„ , истиот тој да бил заштитен и што не, додека фрлате дероготирни термини како цис, стрејт, бинарен итн. Ја сум НЕМОДИФИЦИРАН ВИСТИНСКОРОДЕН НОРМАЛЕН ЧОВЕК според ДНКА и БИОЛОГИЈА , а не нечие дело на фикција или експеримент во лабораторија. Ама нормално не може да се викам така оти тоа било деградирачки за сите чудаци нели.Ова важи за кој било родов идентитет, не само оној на транс луѓето. Дури и твојот родов идентитет е заштитен со тој закон.
Еден reality check... Не те поканив да дискутираме марксизам пер се, туку она што денес го нарекуваат културен марксизам.Шокиран сум еј, познавањата за марксизам ти се полоши од Џордан Питерсон, спушти се малце од коњот.
Ама океј е, не ти замерувам кога можеше интелектуалец како Питерсон да се бори против тие така наречени Нео-Марксисти, што да очекувам од тебе .
Малку контекст за другите, добар highlight од дебатата на Питерсон со Жижек, Питерсон квалитетно исшамаран од меме лик(sniff sniff) како Жижек на тема нео-марксизам или како што Ванлок го вика културниот марксизам
Иначе по твоите сфаќања за марксизам, требало да го тагниш Шекспир, не мене
Против што протестираше професорот Питерсон и за што го отпуштија од работа?No, Canadians cannot be jailed or fined just for using the wrong gender pronoun
Since Bill C-16, an amendment to the Canadian Human Rights Act, became a law in 2017, several online media have spread the idea that Canadians could be jailed or fined simply for using an incorrect gender pronoun. While the aim of the law is to add "gender identity and gender expression" to the...factcheck.afp.com
Заради непочитување и дискриминација врз одреден дел од неговите студенти, како што требаше. (Мислам дека самиот си даде отказ, не дека го отпуштија иако имаа секое право.)Против што протестираше професорот Питерсон и за што го отпуштија од работа?
Не е дискриминација врз нешто што не постоиЗаради непочитување и дискриминација врз одреден дел од неговите студенти, како што требаше. (Мислам дека самиот си даде отказ, не дека го отпуштија иако имаа секое право.)
Замисли ако некој елоквентен како Питерсон, не успеал на Шеки да му објасни дека е во заблуда - нема ни ти, јас или било кој овде. Не дека Шеки го прател Питерсон што кажува, на Шеки едноставно во ехо комората му го кажале тоа што го повторува овде.Не е дискриминација врз нешто што не постои
Абе прајме муабет за убавина.Можит дебелиов е накљукан со разнознразни хормони,можда е на пат да му го скинат дикинсон ама како можиш да го споредиш со лепотицине околу него?И да си геј биди реален бар малку.Дај престаните со овај дебилизам шо го ширите.Ти гарантирам дека транс жената едно милион пати повеќе се „замарала“ во споредба со депилирањето и чупањето на цис жените.
Nekoj mu gi napisal shegite za Rusija, epten losicko no barem sekogas drsko