Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Ова што сите директори кои се блиски до ДПМНЕ поднесуваат оставки ради едно директорче на Водовод, кажува колкави безмозочни безкичмењаци се собрани во таа партија на чело со дибекот Мицко.

Само нека дере Данела

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.028
Поени од реакции
7.131
Прегледај го приврзокот 344662

Животниот тек на едно глупо комуњарче. Донеси го Заев на власт и после толку од мене. Епа не може така бе другари.
Не ваквите испрдоци, туку ние десните сме за дрво , ем тука остануваме по секоја цена, ем ги мразиме и едниве и другиве од дното на душата, ем уште се расправаме бугарофили, антички, славјани и уште не знам се какви поделби има кај нас, изгираваме паметни, место да фатиме да се организираме и да им ебеме матер, ние страдаме ама битно не се предаваме а вушност реално и ништо не правиме.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.840
Поени од реакции
36.880
Ја прашав фино до кај е бесплатниот автобуски превоз - ми го избриша коментарот и ме блокира. :pos: Не можам да коментирам сега, воопшто. Толку од транспарентно Скопје за сите жители!

Данела.png
Автоматски споено мислење:

А важно градот отворен бил 24 часа! :pos:

1663080630574.png

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.136
Поени од реакции
83.783
До сега е сосема ок, ги избрка оние кои седат дома и не зимаат плата и им ги исече бизнисите на некои други.

Член од
30 април 2022
Мислења
248
Поени од реакции
347
Левица ќе го поддржи референдумот.

Прегледај го приврзокот 344664
Велат несреќно формулирано прашање. Абе цела партија се комплет несреќно формулирани гревови едни, се фатија на орото на Мицковски кое води на колење. Кај да се свртиш изрод гледаш.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.172
Поени од реакции
3.417
Ја прашав фино до кај е бесплатниот автобуски превоз - ми го избриша коментарот и ме блокира. :pos: Не можам да коментирам сега, воопшто. Толку од транспарентно Скопје за сите жители!

Прегледај го приврзокот 344723
Автоматски споено мислење:

А важно градот отворен бил 24 часа! :pos:

Прегледај го приврзокот 344724
Мислеш дека она го води профилот?
100% има некој друг што е задолжен за таа работа, а ништо чудно да е и ПР тимот на ВМРО, до вчера беа заедно.

Член од
30 април 2022
Мислења
248
Поени од реакции
347
Докажаа копилињава дека се соработници на учкарската власт кога не го спречија гласањето и ги задушија протестите. И Левица нека не се перат од срамот, подеднакво со другар ви Мицковски го предадовте Македонецот.
Најтешко со вас ќе ја решиме племе предавничко. СДС и учк се душмани, вие сте предавници.

Kajgana Shop

На врв Bottom