Не може некој што гласал за Зоран Заев да се бори во паметни.Само паметните се отселуваат, тоа е факт.
Не ваквите испрдоци, туку ние десните сме за дрво , ем тука остануваме по секоја цена, ем ги мразиме и едниве и другиве од дното на душата, ем уште се расправаме бугарофили, антички, славјани и уште не знам се какви поделби има кај нас, изгираваме паметни, место да фатиме да се организираме и да им ебеме матер, ние страдаме ама битно не се предаваме а вушност реално и ништо не правиме.Прегледај го приврзокот 344662
Животниот тек на едно глупо комуњарче. Донеси го Заев на власт и после толку од мене. Епа не може така бе другари.
Ти некако неотселен ми делувашСамо паметните се отселуваат, тоа е факт.
ДефинитивноТи некако неотселен ми делуваш
Сериозно? Само паметните?Само паметните се отселуваат, тоа е факт.
Велат несреќно формулирано прашање. Абе цела партија се комплет несреќно формулирани гревови едни, се фатија на орото на Мицковски кое води на колење. Кај да се свртиш изрод гледаш.
Мислеш дека она го води профилот?Ја прашав фино до кај е бесплатниот автобуски превоз - ми го избриша коментарот и ме блокира. Не можам да коментирам сега, воопшто. Толку од транспарентно Скопје за сите жители!
Прегледај го приврзокот 344723
Автоматски споено мислење:
А важно градот отворен бил 24 часа!
Прегледај го приврзокот 344724
Докажаа копилињава дека се соработници на учкарската власт кога не го спречија гласањето и ги задушија протестите. И Левица нека не се перат од срамот, подеднакво со другар ви Мицковски го предадовте Македонецот.