Како си ги замислувате членовите на форумов?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.512
Поени од реакции
37.352
...за да замислиш некого мора да му ги следиш постовите, женава е Ок симпатична и врло паметна, но ниска и тркалезна како ѓуле што не соодејствува на мои постови што не ги читаш, па замислуваш кобајаги колку да тераш сеир, за разлика од мене што ти ги читам постовите одамна, како и да е не си ни прва ни последна што се закача со мене,

personalised-embroidered-beret-4x3a1851-515x515.jpg

...еве ти го исправив носот, а и капчето ти го сменив со баретка, сега задоволна?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.553
Поени од реакции
26.261
...за да замислиш некого мора да му ги следиш постовите, женава е Ок симпатична и врло паметна, но ниска и тркалезна како ѓуле што не соодејствува на мои постови што не ги читаш, па замислуваш кобајаги колку да тераш сеир, за разлика од мене што ти ги читам постовите одамна, како и да е не си ни прва ни последна што се закача со мене,

Прегледај го приврзокот 331949

...еве ти го исправив носот, а и капчето ти го сменив со баретка, сега задоволна?
И на овој нос фолклорната и етногенетската позадина јасно покажуваат дека е од некои планини далеку од Балканов ама ти си знаеш. Голема си а башка и докторка си.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.649
Поени од реакции
35.227
женава е Ок симпатична и врло паметна, но ниска и тркалезна како ѓуле што не соодејствува на мои постови што не ги читаш, па замислуваш кобајаги колку да тераш сеир, за разлика од мене што ти ги читам постовите одамна, како и да е не си ни прва ни последна што се закача со мене,
Чолакова - Дервишова не ја познавам лично. Не знам колку е висока. Затоа и постирав слика каде што висината не доаѓа до израз, туку ликот.
+ Не те замислувам како што и сама рече жена од 50 кила. Туку малку поелегантно пополнета. Само мое замислување кон тебе, кога ќе ги затворам очите.

А ако си ги пратела моите постови или барем по никот (ДАРК) требаше да заклучиш дека немам светла коса :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.512
Поени од реакции
37.352
А ако си ги пратела моите постови или барем по никот (ДАРК) требаше да заклучиш дека немам светла коса :)
...дарк ти е карактерот, а не косата!

Член од
21 септември 2011
Мислења
703
Поени од реакции
2.089
Ако сака некој да знае како си се замислува сама @Darklady и како навистина изгледа, нека ми пише порака.

П.С. Инфото дебело се наплаќа!!!

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.154
Поени од реакции
10.152
Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.512
Поени од реакции
37.352
...штом пренесуваш пишани коментари од ФБ очигледно се твои френдови, а можеби си ти Baze od Veles „кој учукува“ никој тоа не може да знае, инаку си вон тема, треба да пуштиш фотка како замислуваш член, а не рандом муабет што си го пишувал таму на ФБ со твои пријателки!
П.С.
и уште еден совет, можеш вака да пренесуваш само твои коментари туѓи коментари треба да ги покриеш личностите и нивните имиња, оти можеш да си одговараш за ваква постапка, тераш сеир со нас, ама да не тераме ние со тебе па да те пријавиме, а? што велиш за нашата креативност?

и веќе кога даваш коментари од Baze od Veles „кој учукува“, јас те замислувам како овој што игра во позадина на орото, сам со себе, облечен во бело целиот, е баш така те замислувам!

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom