94 американски филмски награди (Оскари 2021)

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

Кој филм е твој фаворит за Оскар за најдобар филм од 2021?

• Вкупно гласачи
    9
  • Гласањето е завршено на .
Не можеш да оспориш важност и тежина на Оскар.. Филмот станува дел од историја и се издвојува од маса други филмови. Целата парада е некаков стејџ кој ја прати таа приказна.
Да... пред 15-20 години можеби останало нешто пред да почне да станува пропаганда и рамковен договор.. а сега е на ниво евровизија со селебритис и од денес Џери Спрингер шоу

Да... пред 15-20 години можеби останало нешто пред да почне да станува пропаганда и рамковен договор.. а сега е на ниво евровизија со селебритис и од денес Џери Спрингер шоу
Значи се враќаме на тоа Комита што го кажа... Недостаток на коментари го поврзува со истото што ти го зборуваш.. ;)

Ја се упалив сабајлево за говорот на Зеленски за оскариве, али ништо од тоа изгледа, Шон Пен ќе ги стопи оскарите нажалост.

Значи се враќаме на тоа Комита што го кажа... Недостаток на коментари го поврзува со истото што ти го зборуваш.. ;)
Недостатокот на коментари е оти е замрен форумов ако сакаш искрен одговор,поготово во ноќни часови е мртво како мртвиот пустински Dune кој доби 6 оскари.
Порано и помлади бевме и повеќе не имаше и дури во играчници пишувавме.
Сега треба нуклеарка да падне или земјотрес да стресе да почне некој да пишува у 3-4 сабајле.

Јака битка за "Најдобар" филм имаме. Не се знае кој од кој е подосаден. :D

Едино Дина и јапонскиов што се асални, ваљда.
Мене Power of the Dog ми беше боље од Dune.
Dune ми беше многу празен и транспарентен.

Ја се упалив сабајлево за говорот на Зеленски за оскариве, али ништо од тоа изгледа, Шон Пен ќе ги стопи оскарите нажалост.
знаев дека Украина се заеба коа ги спречија транс-мажите да избегаат со жени и деца
не ги рачунале за жени, да се бореле мора

епа сеа цврц

Што убаво му ја здрви. Браво !

абе вие стварно мислите дека му ја здрвил?

местено е ваљда тоа
Абе можда е местено, можда не. Тие амерички говна све местат... не ме чуди. Ама добро му ја здрви, како и да е..

Нигерска работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom