Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Еболата е пример како екологистите и тие загрижени за природата можат да го уништат човештвото, тие шо плачат за секое исечено дрво и прават демонстрации за секое убиено животно. Носител на еболата се мајмуните кои живеат во прашумите, да дозволија непречено сечење на шуми и ловење и убивање на дивите животни, немаше да има ебола. Сега сите тие екологисти треба да се однесат во прашумите на африка па нека “уживаат“ тро во мајката природа.
Јас мислам да ако нема некоја поголема корист од тој регион, да се фрлат таму неколку десетици нујклеарки, една покрај друга и цел тој регион да се стерилизира за век и веков. Зошто јас во Битола да се мислам и стравувам дали некој од успич африка ќе донесе смртоносна болест овде?
Јас мислам да ако нема некоја поголема корист од тој регион, да се фрлат таму неколку десетици нујклеарки, една покрај друга и цел тој регион да се стерилизира за век и веков. Зошто јас во Битола да се мислам и стравувам дали некој од успич африка ќе донесе смртоносна болест овде?