Vo celava tema nigde ne se spomna za depeliranje na gazeto...dali na nikoj ne mu teknalo ili ste se sramele,toa neznam.Dali opravduvate ili ne?
Koga nekoe masko ke pocne da zbori deka e "pedersko" ili "sramota" bilo depiliranjeto,iskoreno mene ne me interesira sto mislat maskite (tie ocigledno ne ni se depiliraat,pa da manvat nekoj spam u temava) jas se obiduvam da go privlecam ponezniot pol t.e zenskite,ne niv,a dokolku se izdepiliras i po nekoja slucajnost ti se pusti nekoj gay kazi mu deka si "straight" neznam sto e tolku so homofobijava,ne se sekirajte ne e zarazna haah (isto kako da mavas korpa na zenska sto ne ti se dopaga,sigurno ste go napravile toa nekogas)
Drugo,koga i priogas ti na nekoja zenska i si depiliran i ona go primetuva toa,a neke depilirani maski,sigurno ona nema da te prasa dali si sportista ili ne,ednostavno odma ides na "Ignore" (osven ako epten zgoden,imas pari ili si epten poznata faca pa da ti pogledne kroz prsti hahah).Sigurno istoto vazi i za malku poveke od prosecno vlaknest decko
Devojki da ve prasam...da vi se pustaat dvajca zgodni tipci edniot depiliran (cel ili skoro cel) a drugiot ubavo zavlaknet (eve samo na noze i race,ali epten ubavo...hmmm aj ke dodademe i gaze hihi)sigurno nema da go odberete vlaknestiot neli?
)))
Se slucilo nekolku pati,devojki da me prasaat dali si bricam na race.Odgovorot e Ne.Sto sepak na kraj me doveduva za da go storam toa iako nekoi na temava vikaat deka ne im se dopagalo maski depilirani na race.
Isto taka spomenuvate deka e opravdano poradi navodni "higienski" ili sportski pricini... higienskite se znae,polovi organi i pazuvi,drugo nema,toa najverojatno go pravat pogolemiot del sto si se grizat,a sto pravime za drugite estetski delovi? race,noze,gaze,grb i stomak? Sto znaci covek ako se izdepilira cel ke treba da vika deka e sportista za da ne iskoci gay p.s iako ne e ni sportista ni gay
))
Inaku ne se depiliram ali u faza na odlucuvanje sum hehe