Фан клуб - РК Вардар

Брука во најава. Какво полувреме против гревчињава кои треба да ги победиш само со добра одбрана и контри. Ама и составов на Вујо е катастрофа. Министеров као што кажавме и претходно, еден топ натпревар другите дваесет го нема на мапа. Им бранеше зицери на Алборг на овие една топка не им одбрани. Џомба Георгиевски што е со момаков? Стандардно репрезентативно крило деценија уназад, ејјј на факинг Благојче Трајковски гол не може да му даде од 10 шута. Телето удар нема кон гол, отрови невидени, распашана командач=. Ако не се свестиме на почеток на второ и набрзина не се вратиме во игра можеме на најсмешен можен начин да се простиме и од титула и од се.
Џомба игра како да игра против Вардар а не за Вардар

Не знам за вас, ама после ова Вујо не треба веќе да е тренер. Гаџа братот скроз изгубен утакмицава, 8-цата Њокас исто се изгуби. Реално да не беше Томовски и полошо ќе беше. Ама и секоја чест на вториот тим на Пелистер. Децата нивни изгинаа. Што е право, треба да се признае. Мене стално ме нервирал ноншалантниот пристап на Вардар во првенството уште години наназад и еве сега им се одби од глава.

Не знам за вас, ама после ова Вујо не треба веќе да е тренер. Гаџа братот скроз изгубен утакмицава, 8-цата Њокас исто се изгуби. Реално да не беше Томовски и полошо ќе беше. Ама и секоја чест на вториот тим на Пелистер. Децата нивни изгинаа. Што е право, треба да се признае. Мене стално ме нервирал ноншалантниот пристап на Вардар во првенството уште години наназад и еве сега им се одби од глава.
Баш така, заслужена победа, а ние идемо даље ;)

Нека им е честита победата. Чиста како солза. Така се бори за својот дрес. А Вујо знаејќи дека иде на еден незгоден терен каде на спротивната страна ќе ја има втората екипа на најголемиот ривал за титулата која ќе биде најзапалена на свет иде без Тимур, Кудуз, Њокас. Со Теле, Карапалевски на лево крило и остала боранија. Против Радовиш, Струга, Бутел играа и Тумур у Кудуз, а овде со тотална крпеница од состав каде нема кој да шутне од надвор. После ваков натпревар против тим каде не смееш ни да помислиш на пораз нема што да се каже. Вујо е крив, треба да сноси последици.

Последно уредено:
Составот беше мизерија, ама не сум му го составувал јас. Он сам ги избрал. Ко да не знаеше што го чека таму. Јеботе, оној Трајковски Ландин го направија. На Џомба 6 зицери му фати. И ги повлекувам зборовите за Гаџа дека е океј за СЕХА, дечкото не е ни за македонско првенство.
На крајот имаше шанса дури и да ја свртиме. И ќе беше тотално незаслужено. Не не надиграа, не понижија.

Не ја гледав, ама осеќав дека може да се киксне.
После овој пораз, мислам дека едно 15 дена ќе го бојкотирам форумов :D
Реков уште после утакмицата со Пелистер, лесно може да се лизне титулата и Алушот не беше будала што не ротираше лани и играше со најсилен состав на сите утакмици.

Од ова поголем срам нема. Ако тренерот не си го знае квалитетот на екипата, тогаш треба да си поднесе одговорност. Да те тепаат деца по 20-24 години, а играш во ЛШ, нема оправдување. Цела сезона играат топ, се гледа дека имаат жар во играта и првиот тим на Пелистер би го тепале, требало многу поспремни да отидат нашиве.
Толку е од титулата, сега ќе мора бар еднаш да ги тепаме во Битола, што до пред натпреваров ќе беше реалност пошто се умрени во прв тим. Ама не само што ги вративме во живот туку отворивме место и да вложат повеќе кога им се отвори панса за шампиони.

Честитки на Битолчаните...

Последно уредено:
И јас очекував кикс. Цела година зборев дека Вујо не треба да дојде, и уште не ми е јасно зошто толку луѓе имаа толку доверба во него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom