Од срце ти посакувам најголемата среќа во животот да ти е ова, на ништо друго да не се израдуваш.Но не верувам дека се толку среќни, колку што сум јас среќен правејќи го следново.
Прегледај го приврзокот 308942
Стари луѓе, склони на клетви. Не забележувам.Од срце ти посакувам најголемата среќа во животот да ти е ова, на ништо друго да не се израдуваш.
Не е ,,малу" неписмен, ,,мало" е. Како мозочето твое, мало, сфаќаш?Јас сум скромен човек, доволно ми е и ова. Или што би рекла Дорис: ,,Malu mi za sricu triba".
Не е ,,малу" неписмен, ,,мало" е. Како мозочето твое, мало, сфаќаш?
И потполно те разбирам дека си скромен човек, мало ти за сричу триба, само два бенседина. Така рает и ти, и останатите.
Се пишува во одредени случаи. Ама немам намера да расправам за писменост и слични теми со ликови од А. С. Макаренко.Абе ненамерно буква во наслов од хрватската певица и љубов на Аркан сум промашил.
Во ред е Круме, пред ,,и" немаш интерпуцкиски знак. Ама од каде би знаел...
Колку лоша утакмица, една добра акција не направија. Од грешка во грешка и двете екипи.
Кај Сити десната страна не постои, се преку лево иде. Кој каде игра никој не знае, само знаме дека Фоден игра лево крило оти 90% од времето кај него беше топката.
Де Брујне, Грилиш и Жезус не знаат дали се крила, напаѓачи или средина.
Кај Ливерпул ништо не постои.
Работата е што веќе имаат добро разработен систем, па и просечен играч ќе изгледа добар. Ете, да го ставиме Фред во средината на Сити и некој да го гледа за прв пат таму, ќе има позитивен впечаток.Жесус му игра десно крило. Сиротиот и на природната му позиција не го бива, па крило ќе бил... Страшно.