Амазон ќе снима серија за наводното самоубиство на Владо Танески во кофа со вода

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.573
Поени од реакции
18.607
Мислам дека беше прашање на време.

Откако се обелодени веста кој знае шо се случува низ МВР и воопшто во правосудниот систем во вилаетот околу докази и постапки поврзани со случајот...

Вака нешто?

Сите пренесоа, а убаво си кажа човекот дека ако се покаже добро подкастот, ќе се снима серија.

Еве ја веста што е најверојатно употребена од ВидиВака за видеово:

мрсење мадиња, немаа попаметен контент да прават па веќе се префрлија на убици од други земји надвор од америка. Место да прават нешто позитивно, тие оживуваат нечиви рани и трагедии.

мрсење мадиња, немаа попаметен контент да прават па веќе се префрлија на убици од други земји надвор од америка. Место да прават нешто позитивно, тие оживуваат нечиви рани и трагедии.

Посебно ако се неразјаснети како во случајов...

Мислам дека беше прашање на време.

Само да не испадне турска серија:)..да ја тегнат, тегнат...а може само едноставно кратко филмче да направат.

Проект од татар :facepalm: Очекувајте многу саштност и политика, како што и најавува во видеото - "не поврзува историја, минато...".
Очекувам убиените да се прикажат како татари и жртви на титово чудовиште.

И јас тоа си реков, кој кур татар известува за Македонија? Што им е нив гајле за кај нас? Не ми е јасно кој му е интересот да известува за македонски новинар, ама сум сигурен дека го има. Кај овие ништо не е случајно, како крлеж се закачени за нас.
Па и онај никаквион од ГОТ ќе глумел.

Зошто Албанец не го пишува сценариото? Зошто Србин не го пишува сценариото? Кој му е интересот на бугаров? Мисли ќе не сплоти преку ова?

Проект од татар :facepalm: Очекувајте многу саштност и политика, како што и најавува во видеото - "не поврзува историја, минато...".
Очекувам убиените да се прикажат како татари и жртви на титово чудовиште.

Не се нервирај бе, ко ќе почни подкастот, мочај го мониторот.

И јас тоа си реков, кој кур татар известува за Македонија? Што им е нив гајле за кај нас? Не ми е јасно кој му е интересот да известува за македонски новинар, ама сум сигурен дека го има. Кај овие ништо не е случајно, како крлеж се закачени за нас.
Па и онај никаквион од ГОТ ќе глумел.

Зошто Албанец не го пишува сценариото? Зошто Србин не го пишува сценариото? Кој му е интересот на бугаров? Мисли ќе не сплоти преку ова?

Човекот е новинар и си прави сторија за сериски убиец и неразјаснето убиство, не известува за Македонија. Ако го гледаше видеото ќе видеше дека уште од 2008-ма почнал да го истражува случајот. Дај не бидете прости.

Ма немој - одма шлака "заедничка историја" во видеото. Немал интерес, yeah right.
Зошто Србија и Албанија кур ги боли за таму некој во Македонија? Зошто некој од Тирана или од Белград не готви сценарио?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom