Не знам ти која утакмица ја гледаше, ама Нестор искина против Косово. Еден куп топки спушти, загради итд, сите напади одеа преку него.Тричковски, Трајковски и Несторовски не би ги ни повикал за финалето, не постоеја на овие утакмици.
Среќа не си Пандев, него обичен член на еден обичен форум.Ja da sum Pandev abe ke urgiram da ne brani prva postava ovoj moronov, da napravi nekoja glupost na finaleto pa da mi sjebe evropsko
Супер е видеово, има уште на јутјуб за него, прави таму будалски работи , ама тоа е за да крене добра атмосфера секогаш пред меч, дури тресе тунели (оние помали), во Лидс некои мислат дека е луд, ама и таму знаат дека тоа го прави за да се мотивира и тој и играчите. Плус и со голови и асистенции што ги имаше во Чемпионшип, затоа и ги освои навивачите на Лидс. Добро што сезонава игра и во Премиерлига, само не знам околу договорот, до крајот на сезоната е. Се надевам дека ако Лидс барем продолжи со добри резултати сезонава, Биелса сигурно ќе му даде уште шанси на Џани да се докаже во прав момент, па дај Боже барем во зима да потпише нов договор, ако не, тогаш нов клуб. Многу клучен играч за Македонија, нека биде така и за пласман на Европско.Незнам дали прошло низ форумов ваков хит, ама еве во случај да сте пропуштиле...
Кога мајка ти не те пушта да си играш надвор со другите деца...
za ovoj pisuvavme pred nekoe vreme, isto i na drugo mesto. realno bi bil glup da odbie bidejki SAD ima nekolku dobri i talentirani mladi ofanzivci, pa tamu tesko deka bi zaigral poredovno. kaj nas napred e kasa popara, postarite se pri kraj na karierata, pomladite se uste ne se probile, pa ako se stabilizira bi mozel redovno da e del od reprezentacijata.
Некој си Дени Мусовски со потекло од Македонија. Нашиот селектор имал контакт со него. Играчот ќе размислел.