A
Ali Pasha
Гостин
Многу ефтин одговор, можеш ти и подобро, прелеан си ѓоа со сарказамПашо, не разбираш.
Не е тоа литературен јазик, тоа се значења на зборови во урбан сленг.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ефтин одговор, можеш ти и подобро, прелеан си ѓоа со сарказамПашо, не разбираш.
Не е тоа литературен јазик, тоа се значења на зборови во урбан сленг.
Прашај ги каурите, што значи сељак, а што значи селанец.Многу ефтин одговор, можеш ти и подобро, прелеан си ѓоа со сарказам...ај обиди се повторно, покажи се малце
![]()
Слабо, слабо..Прашај ги каурите, што значи сељак, а што значи селанец.
Или нема каури више таму...
Во истиот урбан сленг, по истиот тертип, педер е карактерна особина, а хомосексуалец сексуална ориентација.
Абе јас се плашам да не се "наши" овие...Рече човек чии следбенци на неговата вера за нивниот најголем празник, стават бомби во нивните храмови и убиваат исто муслимани.
Како што има тепачки помеѓу вас(вашите млади)на денот на албанската азубака или знаме, кога прославувате, така можно е и ова да е некој инцидент зошто ако не се лажам таму се празнува деновиве, има и концерти, и така натаму. А ништо чудно и вие да сте вмешани, вие сте големи муслимани а само се пикате по некој харам места и настани.Абе јас се плашам да не се "наши" овие...
https://360stepeni.mk/foto-namesto-...nastir-sardisan-so-gubre-od-chashi-i-limenki/Како што има тепачки помеѓу вас(вашите млади)на денот на албанската азубака или знаме, кога прославувате, така можно е и ова да е некој инцидент зошто ако не се лажам таму се празнува деновиве, има и концерти, и така натаму. А ништо чудно и вие да сте вмешани, вие сте големи муслимани а само се пикате по некој харам места и настани.
И?
Муабетот ми беше дека и ова има шанси нашиве да го имаат намерно правено..вака скришно, вршиме етничко чистење..И?
Прво каква врска има ова со темата?
Второ ако очекуваш да бранам некого само затоа што е дел од мојата вера и нација, зошто вие го правите тоа, тогаш си грешка. Младината е у курац секаде така и тука, вашата да ме е поарна по ова прашање само што вие не фрлате во џамија зошто е харам ама околу вас слободно, зошто ова секако е каурска земја а ако околу вас нема каури.
и да се плашиш богамиАбе јас се плашам да не се "наши" овие...