- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Ај цртај, да собереш 200 лајка хахахаСтек ај да не ти цртам позиции пак.
Ај цртај, да собереш 200 лајка хахахаСтек ај да не ти цртам позиции пак.
На позајмица е, ама покрај сите 3 бекови Пеп сигурно ќе купуе четвртOvoj Anhelinjo, ne e na pozajmica od Siti, ako e, ja neznam zs ne si go vratat, polos od Mendi i Kanselo nemoze da bide.
Сеа ко за беља се сменија, Нејмар игра десно.Ај цртај, да собереш 200 лајка хахаха
Ќе се изглупира Тухел со Баерн, ќе го стави Ванда прва постава и ондак твојата прогноза ќе е точна пошо Мбапе ќе игра десно. Иначе гајле ти е секако можеш да го опцуеш Стекот и да собереш милион лајка, небитно е другото во текстотСеа ко за беља се сменија, Нејмар игра десно.
Ај мош нема да примети и така не му идат многу многу позициите.![]()
Зависи бе глупердо, али секако мораше да форснам, јебига.Стек ај да не ти цртам позиции пак.
Па лев бек е Дејвис коњу, Мбапе игра централно и накај десно повеќе, Нејмар е лево крило куртону.
Шала на страна, ја би го играл Икарди прва постава у финале со Баерн. Ди Марија или на клупа ко џокер или у везен ред. Позициони напади со ова трио против екипа ко Баерн Минхен малце потешко, ран енд ган е ова трио.Ќе се изглупира Тухел со Баерн, ќе го стави Ванда прва постава и ондак твојата прогноза ќе е точна пошо Мбапе ќе игра десно. Иначе гајле ти е секако можеш да го опцуеш Стекот и да собереш милион лајка, небитно е другото во текстот![]()
А зошто ме мешаш мене, имаш скриени симпатии, геј си?Ако не ти чинит земисо го Стелт ќе си водите дискусија на исто ниво.
Мислиш против ЛионШала на страна, ја би го играл Икарди прва постава у финале со Баерн. Ди Марија или на клупа ко џокер или у везен ред. Позициони напади со ова трио против екипа ко Баерн Минхен малце потешко, ран енд ган е ова трио.
Си праиме муабет бе брат, зашто одма мора навреди????????????????????Зависи бе глупердо, али секако мораше да форснам, јебига.
Ротираат сите 3-ца низ позициите. Упамекано е играчиште.Сеа ко за беља се сменија, Нејмар игра десно.
Ај мош нема да примети и така не му идат многу многу позициите.![]()
Не мислам.Мислиш против Лион
Па отпадок е, едноставно го нема нивото за да игра во Баерн. Цело време е истиот, никаков напредок нема во ПСЖ. Апсолутно ништо, истата игра како и во Баерн.Акцент ставам на "отпадок".
Пример, Луис Алберто е отпадок на Ливерпул па последниве 2-3 години е еден од најдобри плејмејкери во Сериа А.
Ништо не се деси со тимот, почнаа да играат како знаат под добар тренер.Баш тоа и јас се чудам, ко некоја магија да им има напревено овај Флик. Факинг Перишиќ ми изгледаше ко комбинација од Мбапе, Нејмар и Меси, Милер од распаднат фудбалер пак стана фактор и еден куп други. Смешни беа со Ковач, несфатливо е што се деси потоа со тимот.