UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мал контакт во оваа ситуаиција (третиот гол) според мене треба да биде фаул.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Баерн е фаворит против Лион ама ги одпишавте французиве како да се Ф.К. Шкендија. Нека ги поминат прво па ќе видиме за финалево.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
И мене Баерн ми се благи фаворити, ама Боатенг ми е потенцијална катастрофа знаејќи на какви финти паѓа. Доста е Нејмар една да му продаде и даде гол и ќе отиде натпреварот во друга насока.
Да, дека во БеСеЖе играат ултра-јаките Керер, Силва, Кимпембе и отпадокот од Баерн - Бернат.

Ти реков легни си или да те сврзам со Боатенг да си легнеш, му ги омрси мудата од прееска....

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Баерн е фаворит против Лион ама ги одпишавте французиве како да се Ф.К. Шкендија. Нека ги поминат прво па ќе видиме за финалево.
Најмногу сакам вакви генијални, captain obvious коментари. Да ти е мерак да дискутираш.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Најмногу сакам вакви генијални, captain obvious коментари. Да ти е мерак да дискутираш.
Ако не ти чинит земисо го Стелт ќе си водите дискусија на исто ниво.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Ја не би се курчел вака.
Ако игра Верати, и овие кучињава напред ако се вака наапани може да се очекува `изненадување`.

Баерн ќе го јаде ако одлучи да игра на ура. Ама мислам дека не е толку глуп човек Флик, ќе ја умртви играта и ќе ги победи. Фаворит е Баерн у секој случај и се надевам дека ќе освојат.

Ќе биде интересен дуелот меѓу Мбапе и Дејвис.
Гг7+ таа утакмица, сигурица :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако она од Бернат е орање... И тоа не само сега, цело време, под-просечен бек.
Акцент ставам на "отпадок".

Пример, Луис Алберто е отпадок на Ливерпул па последниве 2-3 години е еден од најдобри плејмејкери во Сериа А.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Да, дека во БеСеЖе играат ултра-јаките Керер, Силва, Кимпембе и отпадокот од Баерн - Бернат.

Ти реков легни си или да те сврзам со Боатенг да си легнеш, му ги омрси мудата од прееска....
Стелт ај оди напиши пост за Пепе, собери 0 лајка и не умарај.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.659
Поени од реакции
59.592
Што направи Нејмар бе? Сакаше да одглуми фаул? :D :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Не дека кај вас не ораат отпадоци од Јуве и Арсенал.
Баш тоа и јас се чудам, ко некоја магија да им има напревено овај Флик. Факинг Перишиќ ми изгледаше ко комбинација од Мбапе, Нејмар и Меси, Милер од распаднат фудбалер пак стана фактор и еден куп други. Смешни беа со Ковач, несфатливо е што се деси потоа со тимот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако Дејвис магично стане десен бек може и ќе биде.
Стек ај да не ти цртам позиции пак.

Па лев бек е Дејвис коњу, Мбапе игра централно и накај десно повеќе, Нејмар е лево крило куртону.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom